Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu s-a întors în România şi a vorbit despre titlul câştigat cu PAOK: ”Este cel mai frumos din cele câştigate”

Răzvan Lucescu s-a întors în România şi a vorbit despre titlul câştigat cu PAOK: ”Este cel mai frumos din cele câştigate”
Comentarii

Răzvan Lucescu, proaspăt câştigător al unui nou titlu cu PAOK Salonic, s-a întors în România.

Lucescu, despre titlul câştigat în Grecia

Răzvan Lucescu a dat lovitura cu PAOK şi a reuşit să câştige al patrulea titlu din întreaga existenţă a formaţiei din Salonic, iar românul a intrat în istoria grupării elene.

Lucescu s-a întors în România şi a vorbit la aeroportl despre succesul obţinut cu PAOK în SuperLiga Greciei. 

  •  Lucescu a devenit primul antrenor care câştigă două titluri cu PAOK. Clubul din Salonic mai are două astfel de trofee în palmares, cucerite în 1976 şi 1985.

”A fost imposibil de crezut că vom lua titlul la startul campionatului. A fost greu şi pentru că a fost aşa a fost o victorie extraordinară care ne umple sufletele de bucurie. Le-am spus şi astăzi (n.r. 24 mai) băieţilor că probabil nu realizează ceea ce au făcut şi ceea ce au oferit fanilor lui PAOK, dar ei de acum au viaţa schimbată.

Ei se trezesc acum în fiecare dimineaţă şi sunt campioni. Este pur şi simplu de nedescris. Pentru că am avut atâtea dificultăţi şi am avut în faţă nişte adversari atât de puternici mă face să consider că este cel mai frumos titlu din cele câştigate”, a spus Lucescu, la aeroport. 

Afla mai multe despre: răzvan lucescupaoktitlu grecia 

viewscnt
Articole similare