You are here:

Răzvan Lucescu şi Al Hilal merg în sferturile Cupei Regelui. Meci de infarct decis la penalty-uri

Răzvan Lucescu şi Al Hilal merg în sferturile Cupei Regelui. Meci de infarct decis la penalty-uri
Comentarii

Răzvan Lucescu a calificat-o pe Al Hilal în sferturile de finală ale Cupei Regelui din Arabia Saudită.

Al Hilal a avut nevoie de penalty-uri pentru a se califica mai departe. Burayk a deschis scorul pentru echipa lui Răzvan Lucescu, dar gazdele au egalat prin Bonevacia din lovitură de pedeaspă.

Golul doi al echipei românului a venit în minutul 63 de la Saleh Al Shehri, însă Al Faisaly a egalat din nou, prin Qasem în minutul 73.

Partida a fost decisă la loviturile de departajare. Autorul golului de 2-2, Qasem a ratat penalty-ul decisiv, în timp ce Hilal a transformat absolut tot. Echipa românului merge mai departe alături de alte echipe importante precum Al Ettifaq, Al Fateh sau Al Ahili.

Al Hilal este cotată cu prima şansă la câştigarea trofeului.

Lucescu îl vrea pe Vieirinha la Al Hilal

Lucescu a impresionat la PAOK, iar acum continuă să o facă şi la Al Hilal, în Arabia Saudită. După ce a câştigat Liga Campionilor Asiei şi participat la Mondialul cluburilor, Răzvan pregăteşte acum primul transfer tare. Îl vrea pe portughezul Vieirinha (33 de ani), cu care a lucrat excelent la PAOK. Lusitanul e căpitanul lui PAOK şi a trecut peste o accidentare severă.

Goal Arabia şi site-ul sportcycles din Grecia scriu despre mutarea pe care Răzvan Lucescu vrea să o facă. Vieirinha e unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la PAOK, trupă pentru care a marcat de trei ori şi a livrat o pasă de gol în nouă meciuri din toate competiţiile acestui sezon. Portughezul mai are contract cu PAOK până în vara lui 2020.

Fotbalistul lusitan a mai evoluat pentru PAOK şi între 2008-2009, iar din 2017 a revenit la campioana Greciei, acolo unde are per total 59 de meciuri şi a marcat de nouă ori.

Afla mai multe despre: răzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare