You are here:

Răzvan Lucescu, sincer despre perioada agitată din Grecia: ”Sub presiune!”

Răzvan Lucescu, sincer despre perioada agitată din Grecia: ”Sub presiune!”

Fotbal internațional

Comentarii

Derby-ul AEK Atena – PAOK Salonic s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa a opta din campionatul Greciei.

Lucescu, reacţie după perioada agitată din Grecia

Răzvan Lucescu (55 de ani) va fi anchetat de reprezentanţii campionatului din Grecia, după scenele de la AEK - PAOK, scor 1-1.

Românul va da explicaţii pentru cearta cu jucătorul Erik Lamela, dar şi cu George Kosmas, vicepreşedintele lui AEK.

PAOK Salonic se va duela cu Viktoria Plzen în următorul meci european. Partida va avea loc mâine, iar azi Lucescu a susţinut conferinţa de presă oficială în care a recunoscut că se simte sub presiune!

”Meciul de mâine este foarte important pentru noi, trebuie să câştigăm, având în vedere că am pierdut ultimele două meciuri din Europa. Dacă nu câştigăm, vom fi sub presiune în clasament.

Nu este sub nicio formă un meci uşor. Înfruntăm un adversar foarte bine organizat cu un stil de joc simplu, dar eficient. Nu este o echipă care să încerce nişte lucruri dubioase. Le place să joace simplu şi cu intensitate.

În orice caz, trebuie să ne adaptăm la acest stil de joc. Sunt o echipă cu experienţă, bineînţeles. Trebuie să păstrăm un ritm ridicat pe tot parcursul jocului. Trebuie să încercăm să îi dezechilibrăm şi să ne impunem propriul ritm.

Ne aşteptăm la un meci interesant, venim după un rezultat cu AEK care ne dă încredere ca grup şi ne arată că suntem pe drumul cel bun. În orice caz, nu va fi un meci uşor pentru noi, dar suntem într-un punct în care va trebui să reacţionăm având în considerare rezultatele avute până acum”, a spus Răzvan Lucescu la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: răzvan lucescupaokgrecia 

viewscnt
Articole similare