Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin a făcut cel mai bun meci în Serie A! Cu ce notă l-au premiat italienii: „Este preţios!”

Răzvan Marin a făcut cel mai bun meci în Serie A! Cu ce notă l-au premiat italienii: „Este preţios!”
Comentarii

Răzvan Marin (24 de ani) l-a găsit cu centrarea sa perfectă pe Joao Pedro, care a reuşit să deschisă scorul, şi aşa, românul şi-a trecut în cont o pasă de gol în Serie A în meciul Cagliari-Sassuolo, scor 1-1.

Mijlocaşul român a fost foarte prezent în joc şi italienii de la Gazzetta dello Sport, cel mai renumit cotidian din Peninsulă, l-a lăudat. Jurnaliştii italieni l-au premiat cu nota 7 şi a fost desemnat cel mai bun jucător din echipă.

Cel mai constant. A oferit un assist perfect şi a fost cel mai precis în pase, 96 la sută procentajul de reuşită. A jucat mereu mingea în faţă şi a alergat peste tot”, au scris cei de la Gazeta.

Marin a fost preţios. Cel mai activ mijlocaş sard, a acţionat ca un piston, înainte şi înapoi, fără să obosească. A inventat şi assistul pentru João Pedro. Nota 7”, au notat şi cei de la cotidianul „Corriere dello Sport”.


Marin a avut şi un gol anulat, la scorul de 0-0, pe motiv de ofsaid.
Cagliari ocupă locul 18 în Serie A cu 15 puncte. Sassuolo este pe 9, cu 31 de puncte. Etapa viitoare, Răzvan Marin merge pe Olimpico pentru duelul cu Ştefan Radu, în Lazio - Cagliari.

  • 2 assisturi şi un golare Răzvan în 20 de meciuri în Serie A
  • 1.583 de minute are Marin în tricoul lui Cagliari

Afla mai multe despre: razvan marin 

viewscnt
Articole similare