Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin a primit cea mai mare notă după ce Cagliari s-a impus în faţa Sampdoriei! Radu Drăguşin a intrat pe teren în minutul 51

Răzvan Marin a primit cea mai mare notă după ce Cagliari s-a impus în faţa Sampdoriei! Radu Drăguşin a intrat pe teren în minutul 51

Serie A

Comentarii

Formaţia Cagliari, la care joacă Răzvan Marin, a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa lui Radu Drăguşin, Sampdoria Genova, într-un meci din etapa a XX-a a campionatului Italiei.

Răzvan Marin a primit cea mai mare notă după ce Cagliari s-a impus în faţa Sampdoriei

Învingătorii au revenit de la 0-1. Sampdoria a deschis scorul prin Gabbiadini, în minutul 18. Pentru Cagliari au înscris Deiola ’55 şi Pavoletti ’71. În minutul 90+1, de la gazde a fost eliminat Candreva. Răzvan Marin a fost integralist la oaspeţi, iar la gazde Drăguşin a intrat pe teren în minutul 51.

După ultima prestaţie din ultimul meci de campionat, Răzvan Marin a fost notat de către jurnaliştii de la Tuttomercatoweb cu nota 7, cea mai mare notă de la Cagliari, la fel ca Alessandro Deiola şi Leonardo Pavoletti.

”Toate fazele lui Cagliari din acest meci au plecat din piciorul său. Ascuns în prima parte, s-a trezit în repriza a doua şi a 'tăiat' apărarea Sampdoriei la faza golului de 1-1”, au notat italienii.

Drăguşin a intrat pe teren în minutul 51, dar nu a reuşit să impresioneze. Jucătorul împrumutat de Juventus la Sampdoria a fost notat cu 5 de Tuttomercatoweb.

”A intrat ca urmare a problemelor fizice ale lui Yoshida, însă a făcut multe greşeli în apărare”, au scris italienii.

Cagliari a întrerupt după acest meci o serie neagră de 11 partide fără victorie. Echipa lui Răzvan Marin ocupă locul 19 în clasament, cu 13 puncte, dar are cu 2 meciuri mai puţin disputate decât ultimul loc, ocupat de nou promovata Salernitana, care a strâns doar 8 puncte.  

Afla mai multe despre: serie a-cagliari-sampdoria-răzvan marin-drăguşin 

viewscnt
Articole similare