Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin a vorbit despre tragerea la sorţi pentru preliminariile CM 2022. Ce părere are jucătorul lui Cagliari despre grupa în care a picat echipa naţională

Răzvan Marin a vorbit despre tragerea la sorţi pentru preliminariile CM 2022. Ce părere are jucătorul lui Cagliari despre grupa în care a picat echipa naţională

Cupa Mondială

Comentarii

Răzvan Marin vorbeşte despre grupa în care naţionala României a picat, pentru preliminariile CM 2022.

Ce spune Marin despre grupa în care se află România

CM 2020 va avea loc în Qatar şi va începe pe 21 noiembrie, fiind prima Cupă Mondială care nu va avea loc vara, asta din cauza climei. România şi-a aflat adversarele din Grupa J pentru preliminariile CM 2022, iar echipele cu care tricolorii se vor duela sunt Germania, Islanda, Armenia, Macedonia de Nord şi Liechenstein. 

Jucătorii echipei naţionale au fost întrebaţi de cei de la Ultima Fază, ce părere au despre grupa în care se află. Printre aceştia şi Răzvan Marin şi-a exprimat punctul de vedere.

"O grupă interesantă şi sunt sigur că avem şanse mari la locul 2. Nu aş fi vrut alt adversar neapărat, orice echipă din prima urnă era la fel de puternică.", a spus Marin.

Răzvan Marin a mai fost întrebat şi de faptul dacă România îşi va lua revanşa cu Islanda, dar şi despre şansele de calificare pe care tricolorii le au în această grupă.

"Bineînţeles, e o şansă să demonstrăm că ceea ce s-a întamplat la baraj, a fost doar o zi proastă prinsă de noi.", a spus Răzvan despre revanşa cu Islanda.

"Trebuie să fim realişti că şansele la locul 1 sunt destul de mici, dar cum am spus şi mai devreme, am încredere că putem fi pe locul 2 şi după vom vedea ce se va întampla la baraj.", a mai declarat jucătorul lui Cagliari.

Răzvan Marin este evaluat la 10 milioane de euro, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: romania razvan marin 

viewscnt
Articole similare