Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin ar putea rămâne fără antrenorul care l-a adus la Cagliari. Cine va prelua echipa

Răzvan Marin ar putea rămâne fără antrenorul care l-a adus la Cagliari. Cine va prelua echipa
Comentarii

Echipa lui Răzvan Marin a înregistrat o serie dezastruoasă de rezultate în Serie A, sub comanda lui Eusebio Di Francesco.

Conform ultimelor informaţii, italienii scriu că Di Francesco are orele numărate la Cagliari şi că în scurt timp va fi numit noul antrenor: Leonardo Semplici.
Ultima înfrângere, de pe teren propriu, cu Torino, scor 0-1, ar fi pus capac şi oficialii lui Cagliari nu ar mai avea răbdare cu actual antrenor. Echipa a ajuns pe locul 18 în Serie A, cu doar 15 puncte. Situaţia este tot mai neliniştită, sarzii fiind la doar 3 puncte distanţă de ultimul loc ocupat de Crotone, echipa lui Denis Drăguş. 
În locul său, Cagliari îl va anunţa, potrivit ANSA, cel mai probabil în cursul zilei de astăzi, pe Leonardo Semplici, unul dintre „specialiştii” cu „aură” de salvator al formaţiilor din subsolul campionatului italian.
Soluţie de care ar avea nevoie Cagliari, dat fiind faptul că echipa a acumulat un singur punct în ultimele zece partide jucate şi nu a mai învins pe nimeni din noiembrie 2020. În ultime zile s-au mai vehiculat şi numele altor doi antrenor: Andreazzoli şi Donadoni, însă Semplici pare să fi câştigat lupta şi va prelua echipa, scrie Skysport.com. 

Cum a jucat Marin la ultimul meci

Răzvan Marin a fost titular şi integralist în partida de acasă, dar jocul său nu a impresionat şi a fost notat cu 5, ca aproape toată echipa lui.
A încercat mai multe şuturi spre poarta adversă fără să fie periculos. De asemenea, a executat toate fazele fixe, dar fără mare succes”, a fost caracterizarea din presa italiană. Potrivit Transfermarkt, Cagliari a plătit zece milioane de euro pentru a-l transfera pe Răzvan Marin de la Ajax Amsterdam. 

Afla mai multe despre: razvan marinserie a 

viewscnt
Articole similare