You are here:

Răzvan Marin are un nou antrenor la Empoli, după începutul dezastruos de sezon în Serie A

Răzvan Marin are un nou antrenor la Empoli, după începutul dezastruos de sezon în Serie A

Serie A

Comentarii

Internaţionalul român Răzvan Marin (27 de ani) are un nou antrenor la Empoli!

Aurelio Andreazzoli este noul antrenor al lui Empoli, după demiterea lui Paolo Zanetti, a anunţat, marţi, ultima clasată din Serie A.

Empoli are un nou antrenor

Aurelio Andreazzoli, care pe 5 noiembrie va împlini 70 de ani, a semnat un contract pe un an, cu opţiune de prelungire pentru un sezon.

Experimentatul tehnician este la al patrulea mandat pe banca lui Empoli, pe care în sezonul 2017-2018 a readus-o în prima divizie.

El a revenit în iunie 2021 la gruparea toscană, care a încheiat stagiunea 2021-2022 pe poziţia a 14-a a clasamentului. Andreazzoli a fost în sezonul trecut la divizionara secundă Ternana.

Empoli a renunţat marţi la Paolo Zanetti, la două zile de la înfrângerea umilitoare, cu 7-0, pe terenul lui AS Roma, în urma căreia echipa este pe ultimul loc în Serie A, fără niciun punct, cu golaveraj 0-12 după patru etape.

Zanetti, în vârstă de 40 de ani, care le-a mai pregătit pe Sudtirol, Ascoli şi Venezia, este primul tehnician concediat în actuala ediţie din Serie A, notează agenţia ANSA. Zanetti o antrena din vara lui 2022 pe Empoli, care a încheiat sezonul trecut pe locul 14.

Afla mai multe despre: razvan marinandreazzoli 

viewscnt
Articole similare