Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin, declaraţii în premieră despre perioada de la Ajax: "Nu ştiu ce s-a întâmplat"

Răzvan Marin, declaraţii în premieră despre perioada de la Ajax: "Nu ştiu ce s-a întâmplat"galerie foto

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin (24 de ani) a impresionat în acest început de sezon din Serie A, la Cagliari, însă mijlocaşul român nu a uitat de perioada petrecută la Ajax Amsterdam. Internaţionalul a acordat un interviu pentru Gazzetta dello Sport, în care a vorbit despre perioada petrecută la Amsterdam.

Viitorul lui Marin nu mai are legătură cu Ajax Amsterdam, deşi încă este sub contract cu gruparea olandeză. Cagliari l-a împrumutat pentru un sezon, însă cu opţiunea de cumpărare definitivă anul viitor. 

"Echipa era bună, iar Amsterdamul este frumos, aşa că am fost fericit", şi-a explicat Marin decizia de a semna cu Ajax Amsterdam. În 2019, "lăncierii" plăteau 12,5 milioane de euro celor de la Standard Liege pentru serviciile românului. 

"Am început bine şi am jucat imediat, chiar şi în play-off-urile Champions League. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar la un moment dat am fost îndepărtat. Poate se aşteptau la ceva mai mult", a mai spus Marin în Gazzetta dello Sport. 

Într-adevăr, el a jucat la începutul aventurii la Amsterdam, însă a fost rapid lăsat pe bancă în favoarea altor jucători. De altfel, Marin nu a prins niciun meci în grupele UEFA Champions League. 

  • 10.000.000 de euro va plăti Cagliari pentru transferul definitiv al lui Răzvan Marin
  • Cinci meciuri şi un assist are mijlocaşul în primele etape din Serie A 

Marin a rămas în continuare aproape de Ajax. Este de părere că Frenkie de Jong, deşi nu l-a prins la Ajax, este unul dintre cei mai buni mijlocaşi din lume. Totodată, românul are o părere bune şi despre actualul său adversar din Serie A, Matthijs de Ligt, alături de care s-a antrenat câteva săptămâni, până când olandezul a fost transferat de Juventus. 

Afla mai multe despre: razvan marinajax 

viewscnt
Articole similare