Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin, despre numărul mic de suporteri de la România - Slovenia: ”S-a văzut cam urât...”

Răzvan Marin, despre numărul mic de suporteri de la România - Slovenia: ”S-a văzut cam urât...”

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională a României a pierdut, joi, pe teren propriu, scor 1-2, meciul amical disputat împotriva naţionalei Sloveniei.

Răzvan Marin, despre numărul mic de suporteri de la România - Slovenia: ”S-a văzut cam urât...”

În meciul de pe stadionul Cluj Arena, slovenii au deschis scorul, prin Sesko, lovitură de cap în minutul 26. Cinci minute mai târziu, Sporar a dublat avantajul oaspeţilor. Drăguş a redus din diferenţă în minutul 64, inscriind din pasa lui Cristian Manea.

Din informaţiile Gazetei Sporturilor, aproximativ 10.000 de bilete au fost vândute în mediul online, la meciul care a avut loc pe Cluj Arena. În acest număr intră şi invitaţiile. Ier, chiar înainte de meci, a fost pustiu la case. Doar 57 de bilete au fost vândute în cursul zilei de miercuri!

Tricolorii au remarcat lipsa suporterilor de pe Cluj Arena. Răzvan Marin a recunoscut că ”s-a văzut cam urât” stadionul aproape gol. 

”Era de aşteptat pentru că a fost un meci amical. Într-adevăr se vdea puţin cam urât pentru că stadionul fiind foarte mare, având o capacitate destul de mare au fost puţini”, a mărturisit Marin după meci. 

Au evoluat următoarele echipe:

  • ROMÂNIA: H. Moldovan - Cr. Manea, Burcă, Nedelcearu (Drăguşin 72), Vătăjelu (Opruţ 60) - R. Marin (Boloca 84), M. Marin, Cicâldău (Olaru 60) – Cordea (46 Moruţan), Puşcaş, Drăguş (Petrila 73). SELECŢIONER: Edward Iordănescu
  • SLOVENIA: Oblak - Stojanovic, Blazic (Mevlja 46), Bijol, Balkovec (Sikosek 70) – Lovric (Karnicnik 46), Cerin, Kurtic (Stankovic 85), Verbic (Horvat 79) - Sesko, Sporar (Vomberger 46). SELECŢIONER: Matjaz Kek

Afla mai multe despre: răzvan marinnaţională româniei 

viewscnt
Articole similare