Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin nu a ajuns în Italia după ce a plecat de la echipa naţională! Ce precizări a făcut FRF

Răzvan Marin nu a ajuns în Italia după ce a plecat de la echipa naţională! Ce precizări a făcut FRF

FRF

Comentarii

Echipa naţională a României a pierdut, joi, pe teren propriu, scor 1-2, meciul amical disputat împotriva naţionalei Sloveniei, iar după meci Răzvan Marin a părăsit cantonamentul tricolorilor.

FRF s-a înţeles cu Empoli, echipa la care este legitimat românul, ca jucătorul să fie prezent la la amicalul cu Slovenia, urmând ca apoi mijlocaşul să părăsească cantonamentul primei reprezentative. 

Cei de la Empoli au decis să îi acorde românului câteva zile libere după meciul cu Slovenia, la fel cum s-a procedat şi cu ceilalţi jucători din lot. Fotbalistul ştia de acest lucru, astfel că avea planurile făcute dinainte. Românul a decis să îşi petreacă zilele libere alături de logodnica sa, în Maldive. Mai multe fotografii din vacanţă au fost postate în mediul online. 

FRF a emis sâmbătă seara un comunicat în care a explicat care a fost situaţia lui Răzvan Marin, jucător care va rata partida cu Republica Moldova. 

Ce precizări a făcut FRF

”În urma unui dialog avut cu reprezentanţii clubului Empoli, s-a stabilit ca Răzvan Marin să fie prezent la echipa naţională doar pentru meciul cu Slovenia.

Vă reamintim că nefiind perioadă FIFA cluburile nu au fost obligate să cedeze jucătorii pentru meciurile din luna noiembrie.

În discuţia avuta, oficialii clubului italian au comunicat dorinţa de a-i oferi lui Răzvan Marin câteva zile de vacanţă, la fel cum s-a procedat şi cu ceilalţi fotbalişti legitimaţi la club.

Acestea fiind zise, Răzvan Marin s-a prezentat în cantonamentul de la Mogoşoaia duminică, iar după meciul de la Cluj-Napoca, unde am întâlnit Slovenia, a ieşit din programul echipei naţionale, conform înţelegerii avute cu italienii de la Empoli.

Situaţia lui Răzvan Marin nu este una singulară, şi alţi jucători români legitimaţi în străinătate au avut parte de zile libere, chiar dacă nu s-a permis prezenţa acestora la echipa naţională.

Nici în cazul acestora şi nici în ceea ce îl priveşte pe Răzvan Marin, jucătorii nu au avut posibilitatea de a alege dacă onorează sau nu convocarea la echipa naţională”, a transmis FRF, pe siteul oficial.

Afla mai multe despre: frf- răzvan marin-românia 

viewscnt
Articole similare