Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin, optimist după victoria României contra Finlandei: ”Cu Muntenegru ne dorim o nouă victorie!”

Răzvan Marin, optimist după victoria României contra Finlandei: ”Cu Muntenegru ne dorim o nouă victorie!”

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a învins, sâmbătă seară, pe stadionul Giuleşti, cu scorul de 1-0 (1-0), selecţionata Finlandei, în etapa a treia a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Acest succes vine după două înfrângeri în primele etape.

Golul a fost marcat de Bancu, în minutul 30. Bancu a înscris cu capul, după o centrare a lui Puşcaş. Puşcaş a ratat în minutul 16 un penalti acordat pentru un fault în careu, după consultarea VAR.

În minutul 24, jocul a fost întrerupt pentru aproximativ două minute, după ce pe teren au fost aruncate torţe. Nicuşor Bancu a fost  eroul României. A marcat golul de 3 puncte, iar în finalul meciului, fundaşul Craiovei putea să facă dubla, dar şutul lui violent a lovit bara. 

Răzvan Marin a declarat, sâmbătă seară, după meciul României cu Finlanda, scor 1-0, că tricolorii au arătat “cu totul şi cu totul altceva” faţă de primele două partide din Liga Naţiunilor şi că aceasta este “adevărata faţă a naţionalei”.

”Cu Muntenegru ne dorim o nouă victorie!”

“Este o victorie meritată, am arătat cu totul şi cu totul altceva. Important e că am reuşit să ne unim. Pentru meciul cu Muntenegru cred că nimeni, până în momentul de faţă, nu a găsit o explicaţie. Astăzi s-a văzut cu totul altceva.

După părerea mea, adevărata faţă a naţionalei este cea din seara aceasta. Eu n-am nicio teamă, joc fotbal de plăcere. Greşeşti, se întâmplă... O iei de la capăt. Mister este tot timpul pozitiv, ne încurajează, are încredere în noi şi cred că o să o scoatem la capăt. Cu Muntenegru ne dorim o nouă victorie şi să-i facem fericiţi pe suporteri”, a spus Marin.

În primele două etape, România a fost învinsă cu 2-0 de Muntenegru şi cu 1-0 de Bosnia-Herţegovina. Tricolorii au disputat în deplasare ambele meciuri. Pentru România urmează, marţi, partida de acasă cu Muntenegru, care se va disputa de la ora 21.45, pe stadionul Giuleşti. În aceeaşi etapă, Bosnia va întâlni Finlanda.

Clasamentul grupei: 1. Bosnia – 5 puncte, 2. Finlanda – 4 puncte, 3. Muntenegru – 4 puncte, 4. România – 3 puncte. 

Afla mai multe despre: românia-finlanda-răzvan marin 

viewscnt
Articole similare