Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin, pe picior de plecare? Mijlocaşul se poate despărţi de Ajax după doar şase luni. E dorit de GRANZI ai Spaniei şi ai Italiei

Răzvan Marin, pe picior de plecare? Mijlocaşul se poate despărţi de Ajax după doar şase luni. E dorit de GRANZI ai Spaniei şi ai Italiei

Stranieri

Comentarii

Cumpărat în această vară de la Standard Liege în schimbul a 12,5 milioane de euro, Răzvan Marin şi-ar putea încheia aventura la Ajax mai devreme decât s-ar aştepta. După ce la meciul dintre România şi Spania (1-2) a fost urmărit de către scouterii lui Inter Milano, mijlocaşul a intrat acum pe radarul Sevillei.

Perioada de mercato s-a încheiat pe 2 septembrie în Spania, dar Sevilla se gândeşte în continuare la transferuri. Unii dintre fotbaliştii doriţi de către directorul sportiv Monchi este chiar Răzvan Marin.

Presa din Spania scrie că, deşi a evoluat în doar opt meciuri pentru Ajax în acest sezon şi fără să marcheze vreun gol, mijlocaşul în vârstă de 23 de ani a captat atenţia andaluzilor. 

Se pare că Monchi este un admirator al lui Răzvan Marin încă din perioada în care internaţionalul român evolua pentru Standard Liege, directorul sportiv al Sevillei încercând astfel să îl aducă şi la AS Roma pe vremea când activa acolo. 

Din punctul de vedere al lui Monchi, Marin se pliază perfect pe jocul cvintuplei câştigătoare de Europa League, mai ales după ce, în meciul României cu Spania, şi-a măsurat forţele contra unor fotbalişti precum Saul, Dani Ceballos sau Fabian Ruiz. Tranzacţia ar putea avea loc în iarnă, când se va deschide următoarea perioadă de mercato. 

  • Răzvan Marin este cotat la 13,5 milioane de euro pe site-ul transfermarkt.com

 

Afla mai multe despre: razvan marinsevillainterajaxtransfer 

viewscnt
Articole similare