Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin poate juca împotriva lui Neymar şi Mbappe! Ce anunţ a făcut firma care îl impresariază

Răzvan Marin poate juca împotriva lui Neymar şi Mbappe! Ce anunţ a făcut firma care îl impresariază
galerie foto

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin ar fi pe lista unui club puternic din campionatul Franţei.

PC Soccer Management, firma de impresariat deţinută de Pietro Chiodi, fost apropiat al fraţilor Becali, a anunţat că Olympique Lyon ar fi dipusă să îl cumpere pe Răzvan Marin. 

Chiodi a intrat în lumea impresarilor fiind mână dreptă a fraţilor Becali, dar relaţiile s-au stricat după ce, cei doi au intrat după gratii. Italianul a dorit să preia numele tuturor fotbaliştilor reprezentaţi de firma fraţilor Becali. 

Pietro Chiodi a semnat atunci o parte dintre jucătorii fraţilor Becali, după ce ei au fost condamnaţi în dosarul transferurilor şi chiar a luat la firma lui o mare parte din fotbaliştii de la Academia lui Hagi. 

PC Soccer Management a primit pe Instagram o întrebare surprinzătoare: ”Care a fost clubul cu cea mai mare reputaţie care s-a interesat de un jucător român în sezonul curent?”

Agenţia a răspuns întrebării în scurt timp: ”Olympique Lyonnais despre Răzvan Marin”.

Răzvan Marin va rămâne în Seria A, după ce Cagliari s-a salvat de la retrogradare înainte de a remiza duminica seara, pe terenul lui AC Milan, scor 0-0. Benevento a făcut egal pe teren propriu cu Crotone, scor 1-1, etapa trecută, iar acest lucru a fost suficient pentru ca echipa lui Răzvan Marin să rămână în primul eşalon al fotbalului italian. 

Răzvan Marin s-a adaptat bine în Italia după coşmarul pe care l-a trăit la Ajax. Românul a bifat 35 de partide în tricoul lui Cagliari, a marcat 3 goluri şi a oferit 6 pase decisive. 

Afla mai multe despre: răzvan marin 

viewscnt
Articole similare