You are here:

Răzvan Raţ, uimit de decizia lui Edi Iordănescu din meciul cu Olanda: „Nu se aştepta nimeni să-l bage pe el!”

Răzvan Raţ, uimit de decizia lui Edi Iordănescu din meciul cu Olanda: „Nu se aştepta nimeni să-l bage pe el!”

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Raţ s-a declarat surprins când a văzut decizia luată de Edi Iordănescu în ceea ce priveşte primul „11” al României din meciul cu Olanda.

Răzvan Raţ, surprins de alegerea făcută de Edi Iordănescu în România - Olanda

Concret, fostul fundaş stânga al echipei naţionale a remarcat imediat prezenţa lui Vasile Mogoş în primul „11”. Din cauza faptului că Nicuşor Bancu a fost suspendat pentru meciul cu Olanda, naţionala noastră s-a confruntat cu o mare dilemă pentru postul de fundaş stânga.

Deşi mulţi experţi considerau că Deian Sorescu va fi folosit în formula de start pe acea poziţie, iată că Edi Iordănescu a preferat o schimbare şi l-a introdus pe Vasile Mogoş, aspect care l-a surprins în totalitate pe Răzvan Raţ.

„Culmea este că toată lumea a vorbit despre Sorescu, a apărut la finalul meciului cu Slovacia într-o anumită postură. Uite că a apărut Mogoş, nu cred că se aştepta cineva să-l vedem pe Mogoş.

Şi pentru unul, şi pentru celălalt, este la fel de dificil. Sunt jucători de picior drept ambii”, a spus Răzvan Raţ, în direct la PRO TV.

  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui Vasile Mogoş, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Echipa de start a României din meciul cu Olanda:

  • ROMÂNIA: 1. Niţă – 2. Raţiu, 3. Drăguşin, 15. Burcă, 22. Mogoş - 6. M. Marin, 18. R. Marin, 21. Stanciu-cpt. - 20. Man, 19. Drăguş, 10. Hagi; Selecţioner: Edward Iordănescu
  • Rezerve: 12. Moldovan, 16. Târnovanu – 4. Rus, 5. Nedelcearu, 7. Alibec, 8. Cicâldău, 9. Puşcaş, 13. Mihăilă, 14. Olaru, 23. Sorescu, 24. Racoviţan, 25. Bîrligea, 26. Şut

Afla mai multe despre: razvan ratechipa nationalaedi iordanescuvasile mogos 

viewscnt
Articole similare