Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Raţ vrea să investească la un club de tradiţie din Superligă: „E afacere profitabilă!”

Răzvan Raţ vrea să investească la un club de tradiţie din Superligă: „E afacere profitabilă!”

Superliga

Comentarii

Răzvan Raţ, fostul mare internaţional, este tentat să investească la Rapid Bucureşti.

Răzvan Raţ, posibil investitor în Superligă! La ce club de top ar putea băga bani fostul fundaş

Concret, fostul fundaş stânga al echipei naţionale consideră că proiectul lui Dan Şucu de la Rapid poate fi unul profitabil, iar o eventuală investiţie în Giuleşti chiar îl tentează, dată fiind şi relaţia de prietenie pe care o are cu patronul clubului.

De asemenea, Răzvan Raţ a precizat că nu ar vrea să intre în proiectul de la Rapid în altă calitate decât cea de acţionar, pentru că nu îşi doreşte să se ajungă la o relaţie de patron-angajat cu Şucu.

„Îmi permite statutul pe care îl am din punct de vedere al pregătirii să pot ocupa o funcţie (n.r. la Rapid). Am făcut două masteruri la UEFA. 100% (n.r. preferă să fie prieten cu Dan Şucu şi nu în relaţie de patron-angajat). Dacă va fi să fie în viitor, lucrurile vor sta cu totul altfel (n.r. cu Raţ investitor).

Nu mă interesează să am 30% din Rapid şi nici nu am banii de investit în asta. Poate să fie interesant, da (n.r. să aibă 10% din club). În viitor, da, Rapid poate fi o afacere profitabilă, în 5-7 ani maxim.

Dacă vrei să fii competitiv în Europa, pentru că nu e nicio şmecherie să iei titlul în România dacă nu exişti în Europa. Şi Conference League nu e o competiţie care să te mulţumească.

Vorbim de Champions League, Europa League… Şi Champions League e departe de noi în acest moment. Ai nevoie de un buget de 30 de milioane de euro”, a declarat Răzvan Raţ, potrivit iamsport.

  • Rapid, FCM Bacău, Şahtior Doneţk, West Ham, Rayo şi PAOK sunt echipele la care a jucat Răzvan Raţ de-a lungul carierei sale

Afla mai multe despre: razvan ratrapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare