You are here:

OFICIAL | Lupescu şi-a anunţat candidatura la şefia FRF: ”Am înţeles, am cântărit şi am luat decizia conformă cu dorinţele voastre”

OFICIAL | Lupescu şi-a anunţat candidatura la şefia FRF: ”Am înţeles, am cântărit şi am luat decizia conformă cu dorinţele voastre”galerie foto

FRF

Comentarii

Răzvan Burleanu este în pericol! Ionuţ Lupescu s-a decis în ceea ce priveşte candidatura sa la Federaţia Română de Fotbal şi e gata să preia ”frâiele” de la actualul şef al FRF!

UPDATE. ”Sunteţi mulţi cei care mi-aţi solicitat de-a lungul ultimului an să îmi pun experienţa, cunoştinţele şi pasiunea în serviciul fotbalului din ţara mea. V-am auzit, am înţeles, am cântărit şi am luat decizia conformă cu dorinţele voastre, să îmi depun candidatura la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal”, a anunţat Ionuţ Lupescu.

Conform informaţiilor Telekom Sport, Ionuţ Lupescu îşi va depune candidatura la şefia FRF în maximum trei zile. El a primit susţinerea ”Generaţiei de Aur” şi a fost convins să candideze de foşti colegi de la naţionala României, prezentă la Cupa Mondială din 1994.

În următoarele două săptămâni, Ionuţ Lupescu îşi va începe campania electorală şi are de gând să meargă prin ţară, la alegători, pentru a-şi prezenta programul şi ideile. Lupescu are o experienţă importantă într-o funcţie de conducere, el fiind în momentul de faţă director al Comisiei Tehnice din cadrul UEFA.

Contactat de Telekom Sport, Florin Prunea a confirmat cu jumătate de gură că Ionuţ Lupescu s-a hotărât să candideze. Fostul mare portar al naţionalei vorbeşte despre proiectul foarte serios la care a lucrat Ionuţ Lupescu şi pe care vrea să-l prezinte în faţa celor care urmează să-l voteze:

”El nu mi-a spus nimic, dar mă bazez pe un singur argument: presiunea membrilor afiliaţi. El când ia o decizie o ia doar în faţa unor argumente foarte puternice. Şi acesta este argumentul principal. Nu este nimic de ascuns că am vorbit şi despre acest aspect. Dar este o hotărâre pe care o ia el şi pe care urmează să o anunţe. Lucrurile cred că sunt foarte simple: va fi o bătălie între Răzvan Gheorghiu şi Ionuţ Lupescu. O să vedeţi proiectul lui Ionuţ Lupescu, este un proiect foarte serios, este un proiect în care discută despre tot sportul românesc. În momentul în care Ionuţ îşi anunţă candidatura, zarurile sunt aruncate”, a declarat Prunea pentru Telekom Sport.

Ceilalţi candidaţi anunţaţi până acum sunt: Răzvan Burleanu, Marcel Puşcaş, Victoraş Iacob şi Sorin Răducanu.

 

 

Afla mai multe despre: lupescufrf 

viewscnt
Articole similare