You are here:

BREAKING NEWS | Diego Fabbrini, prezentat oficial. Italianul a semnat pe trei ani cu noua sa echipă. Ce salariu va primi

BREAKING NEWS | Diego Fabbrini, prezentat oficial. Italianul a semnat pe trei ani cu noua sa echipă. Ce salariu va primigalerie foto
Comentarii

Mijlocaşul Diego Fabbrini, al cărui contract cu FC Botoşani expiră la finalul acestui sezon, a semnat un contract cu echipa bulgară ŢSKA Sofia.

Deşi avea un acord cu Dinamo, italianul a ales, în cele din urmă, să meargă la vicecampioana Bulgariei.

Diego Fabbrini a semnat un contract valabil trei ani cu ŢSKA Sofia şi va primi un salariu anual de 170.000 de euro - aproximativ 14.000 de euro pe lună. Italianul va încasa aproape dublu faţă de cât ar fi primit în Ştefan cel Mare. 7.500 de euro pe lună îi oferea Dinamo lui Fabbrini.

Interesant este că, luni seară, Fabbrini declara că va lua o decizie în privinţa viitorului său abia după încheierea play-out-ului.

"Veţi afla săptămâna viitoare. Eu sunt doar un jucător. Trebuie să vorbiţi cu agentul. Nu cu mine. Eu trebuie să mă gândesc să fac tot ce pot mai bun pe teren. Restul lucrează pentru mine. Aşteptaţi o săptămână, zece zile, până se termină campionatul şi atunci vom lua decizia", a spus italianul, la microfonul Telekom Sport.

Mircea Rednic nu l-a iertat pe Fabbrini

"Puriul" l-a acuzat pe Diego Fabbrini că s-a folosit de înţelegerea cu formaţia din Ştefan cel Mare. "Să se ducă unde vrea, dar nu e corect. Dar când ai o discuţie şi ceri contractul şi ţi se trimite contractul şi după nu mai semenzi şi foloseşti contractul ca licitaţie, să fie sănătos. Un jucător care face licitaţie mie nu îmi place. Poate el să fie Fabrini, să o frece p-acolo pe la mijlocul terenului, găsim. La 8 mii pe lună găsim jucători mult mai buni", a mai spus Mircea Rednic.

În vârstă de 28 de ani, Diego Fabbrini a fost transferat de FC Botoşani în septembrie anul trecut, timp în care a adunat 31 de meciuri şi a reuşit cinci goluri şi cinci pase decisive.

De-a lungul carierei, Fabbrini a mai jucat, printre altele, la Empoli, Palermo, Udinese, Watford, Middlesbrough şi Real Oviedo.

1 - o selecţie are Fabbrini la naţionala Italiei

800.000 de euro este cota italianului, conform Transfermarkt.de

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fabbrini 

viewscnt
Articole similare