You are here:

FOTO | Filmuleţul erotic i-a încheiat cariera sportivă a unei BOMBE SEXY. "Am suferit foarte mult. Am avut nişte gânduri oribile"

FOTO | Filmuleţul erotic i-a încheiat cariera sportivă a unei BOMBE SEXY. "Am suferit foarte mult. Am avut nişte gânduri oribile"galerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Fostul star din wrestling, Paige, a vorbit deschis despre efectele negative ale casetei cu conţinut sexual care a fost făcută publică şi despre sănătatea sa mentală după neplăcutul episod.

Saraya-Jade Bevis, cunoscută publicului larg drept "Paige" a povestit că a avut nevoie de multă terapie pentru a scăpa de stresul pe care şi-l inducea la gândul că a fost făcută publică caseta sexuală, în care focoasa brunetă apărea alături de unul dintre iubiţii săi. Gestul avea să fie făcut public în 2017, iar "Paige" a trecut prin momente groaznice, în care pusese stăpânire pe ea depresia acută şi anorexia.

Într-un interviu acordat pentru Fox News, frumoasa brunetă de 27 de ani, care s-a retras între timp din wrestling, a declarat că "i-a fost foarte greu să rămână pozitivă în tot parcursului şi că întreaga experienţă a fost una umilitoare, într-un mod public".

"Am suferit foarte mult. Mai ales emoţional. În acea periaodă eram şi proaspăt operată la gât. Nu mai voiam să mănânc, iar acest lucru mi-a produs anorexia. Mi-am pierdut tot părul. Am avut nişte gânduri oribile. Am avut nevoie de terapie. Mi-a luat ceva timp să trec peste, deoarece nicio femeie nu îşi doreşte să treacă prin aşa ceva", a spus Paige.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

În acest moment, Paige luptă să ajute persoanele care trec prin astfel de momente, fiindcă fosta luptătoare a fost singură în toată această luptă şi nu i-a fost deloc uşor. Empatia a împins-o să ia atitudine pe reţelele de socialiazare şi să-şi ofere sprijinul în cazuri asemenătăoare, când totul pare fără ieşire.

Un film intitulat "Luptând cu familia mea" a fost realizat la începutul acestui ani, şi spune povestea lui Paige, luptătoarea din Norwich, şi ascensiunea sa în lumea wrestilingului profesionist. 

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

 Galerie foto

Afla mai multe despre: sport 

viewscnt
Articole similare