You are here:

Dezmăţ într-un club din Bucureşti. Fostul patron de la FCSB, surprins în ipostaze incredibile. Becali nu ştie ce să mai facă

Dezmăţ într-un club din Bucureşti. Fostul patron de la FCSB, surprins în ipostaze incredibile. Becali nu ştie ce să mai facăgalerie foto

FCSB

Comentarii

Becali se pregăteşte pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa sa, în timp ce nepotul patronului de la FCSB traversează o perioadă de schimbări pe plan personal.

Gigi Becali se pregăteşte pentru nunta fiicei sale, Teodora, care va avea loc în această lună, iar acum lucrurile par a intra în normalitate în familia patronului de la FCSB. După o primăvară extrem de agitată, în care a fost "chinuit" de divorţul dintre nepostul său, Vasi Geambazi, şi fosta doamnă Geambazi, Alina, latifundiarul din Pipera s-a liniştit, iar acum se pregăteşte pentru nunta Teodorei.

Însă Vasi Geambazi profită din plin de momentele de libertate pe care le are după divorţul în care a fost implicat, iar acum se distrează prin cluburile de lux din Bucureşti. La finalul săptămânii trecute, nepotul lui Gigi Becali a fost surprins dansând lasciv alături de o domnişoară, conform cancan.ro.

Cine este Vasi Geambazi, fostul patron de la FCSB. Becali i-a dat pe mână academia

În urmă cu un an şi jumătate, Gigi Becali anunţa că se retrage de la FCSB şi că nepotul său, Vasi Geambazi, se va ocupa de destinele echipei. Totul a pornit de la rezultatul alegerilor pentru preşedinţia FRF. Nemulţumit că Răzvan Burleanu a câştigat un nou mandat, Becali şi-a anunţat retragerea din fotbal:  "M-am retras. La 4 jumate dimineaţa am trimis adresa la club, iar clubul va informa Liga. Eu nu accept să fiu la mâna lui Burleanu şi la Comisiile la care dă el comandă. Nu mă vreau să mai fiu".

Însă, după doar zece luni, la începutul acestui an, latifundiarul din Pipera a preluat din nou controlul şi a revenit la putere la FCSB, iar în acest moment deţine 99,9% din acţiuni. Până în luna ianuarie a acestui an, Vasile Geambazi deţinuse 37% din acţiuni.

În prezent, Geambazi se ocupă de administrarea academiei pe care Gigi Becali a construit-o, la Berceni, pentru FCSB.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare