You are here:

Gică Hagi spera să dea lovitura cu un fost jucător al Barcelonei, însă a fost un eşec total. La doar 23 de ani, a ajuns într-o ligă obscură din Europa

Gică Hagi spera să dea lovitura cu un fost jucător al Barcelonei, însă a fost un eşec total. La doar 23 de ani, a ajuns într-o ligă obscură din Europagalerie foto

Fotbal

Comentarii

Pe 3 august 2018, Viitorul Constanţa anunţa pe pagina oficială a clubului faptul că a ajuns la un acord cu mijlocaşul rus Amir Natcho, pe doi ani de zile cu opţiune de prelungire pe încă un an.

Gică Hagi spera să dea lovitura cu un fost jucător al Barcelonei, însă a fost un eşec total

Gică Hagi s-a lăsat impresionat de CV-ul beton pe care îl are Amir Natcho (23 de ani). A început fotbalul la o echipă locală Druzhba Maykop, iar vârsta de 12 ani a ajuns la Academia "Konoplyov" din Togliatti. După patru ani, celebra academie "La Masia" îl transfera şi îi oferea oportunitatea de a străluci în UEFA Youth League. A marcat un gol împotriva celor de la APOEL Limassol, iar ruşii anunţau că este urmaşul lui Alan Dzagoev. Avea doar 18 ani, şi tot timpul la dispoziţie să-şi continue progresul. Nu avea să o facă.

În 2015, Amir Natcho semna cu cea mai importantă echipă din Rusia, TSKA Moscova, în speranţa că va bifa primele minute în campionatul intern. Nu avea să fie aşa, iar în 2016 şi-a reziliat contractul şi a semnat cu Krasnodar. Nici aici nu a avut noroco şia fost folosit doar la echipa secundă. Semnase pe patru ani, însă după un an şi-a cerut din nou rezilierea. A semnat cu Lokomotiv Moscova, însă...surpriză! Nici aici nu a jucat deloc. 

La debutul în Liga 1, l-a scos din sărite pe Hagi

În vara lui 2018 a ajuns la Constanţa, iar Gică Hagi spera să dea lovitura. Când vezi Barcelona în C.V. te gândeşti că "este ceva de capul lui". I-a oferit un contract pe doi ani, cu opţiune de prelungire pe încă un an. În zadar. Mijlocaşul a intrat titular într-un meci de Cupă, într-o victorie a constănţenilor, scor 3-0, împotriva Concordiei Chiajna. Apoi, la câteva săptămâni distanţă, a fost titular şi într-o partidă de Liga 1 cu Sepsi Sfântu Gheorghe, unde a reuşit contraperformanţa de a încasa cartonaşul galben după doar trei minute. L-a înfuriat atât de tare pe Hagi, încât la pauză rusul a fost înlocuit. Avea să fie ultima sa prezenţă în tricoul Viitorului.

După experienţa din România, s-a plimbat prin Europa

În martie 2019, Viitorul l-a cedat aşa cum l-a luat, liber de contract, la Bate Borisov, în prima ligă din Belarus. Prinde 61 de minute într-un meci de Cupă a Belarusului, unde a şi marcat. Surprinzător, în septembrie îşi cere rezilierea şi semnează cu Yevpatoria, o formaţie necunoscută din ligile inferioare ale Rusiei. 

La şase luni distanţă, astăzi, Natcho şi-a schimbat din nou echipa. A semnat cu formaţia din prima ligă estoniană, Kalju Nomme. La 23 de ani, viitorul star al fotbalului rus a bifat a noua echipă din carieră şi pare că s-a rupt definitiv contactul său cu fotbalul profesionist. Doar CV-ul a rămas din Amir Natcho.

Afla mai multe despre: barcelonaviitorulnatcho 

viewscnt
Articole similare