You are here:

FOTO | Performanţă fabuloasă! Răzvan Lucescu, în top 10 antrenori ai lumii! Peste Simeone, Ten Hag sau Nagelsmann

FOTO | Performanţă fabuloasă! Răzvan Lucescu, în top 10 antrenori ai lumii! Peste Simeone, Ten Hag sau Nagelsmanngalerie foto

Stranieri

Comentarii

Performanţă spectaculoasă pentru Răzvan Lucescu. Antrenorul român, acum la Al Hilal, se clasează pe locul 10 în clasamentul antrenorilor din lume, conform site-ului www.clubworldranking.com.

Cei de la www.clubworldranking.com alcătuiesc în fiecare săptămână un Top 10 al cluburilor, marcatorilor şi al antrenorilor, iar Răzvan Lucescu a prins un loc în primii zece antrenori ai lumii. Lucescu junior are o companie selectă în topul alcătuit de sursa citată. Clasamentul este alcătuit pe bază de puncte pe care fiecare tehnician le primeşte în funcţie de performanţele sale din ultimii ani.

Jurgen Klopp e primul, iar Marcelo Gallardo şi Ernesto Valverde completează podimiul. Răzvan Lucescu a prins locul 10, cu 8880 de puncte, clasându-se peste Diego Simeone, Erik ten Hag, Peter Bosz, Julian Nagelsmann sau Lucien Favre.

Răzvan Lucescu a prins locul 10 în acest clasament datorită performanţelor reuşite cu PAOK şi Al Hilal. În Grecia, Răzvan Lucescu a reuşit un event istoric cu formaţia din Salonic şi a jucat în grupele Europa League cu elenii. A semnat apoi cu Al Hilal, iar la cârma formaţiei saudite a câştigat Liga Campionilor Asiei şi a mers la Mondialul Cluburilor, unde s-a clasat pe locul patru.

Iată cum arată Top 10:

Afla mai multe despre: razvan lucescu 

viewscnt
Articole similare