You are here:

”Parcă e satanist!” Gigi Becali l-a distrus: ”Ce, eşti Scaraoţchi?” Ce face acum fotbalistul dinamitat de patronul FCSB-ului

”Parcă e satanist!” Gigi Becali l-a distrus: ”Ce, eşti Scaraoţchi?” Ce face acum fotbalistul dinamitat de patronul FCSB-uluigalerie foto

FCSB

Comentarii

Crescut în curtea clubului roş-albastru, Valeriu Lupu se anunţa unul dintre marile talente ale fotbalului românesc. Acum, nu mai are echipă de doi ani şi jumătate

Conform site-ului transfermarkt.com, Valeriu Lupu, fostul fotbalist al FCSB-ului, a jucat ultima dată pentru Sportul Snagov în 2017. Cel puţin la nivel înalt, sau mediu. Lateralul stânga crescut în curtea clubului roş-albastru avea, la un moment dat, un viitor promiţător în faţă. 

Gigi Becali despre Valeriu Lupu: ”Poţi să te tunzi cum vrei, dar şi eu pot să te ţin rezervă”

Era considerat printre cei mai buni tineri fundaşi din România, iar în 2012, cota sa ajunsese deja la 400 de mii de euro. A fost de ajuns un simplu gest, unul inofensiv de altfel, pentru ca viitorul lui Valeriu Lupu la FCSB să fie compromis.

Ce a greşit Lupu? S-a tuns. Fundaşul s-a tuns într-un mod care nu a fost pe placul patronului echipei sale, exigentul Gigi Becali. Într-un meci cu Astra (Ploieşti la acea vreme), Lupu a fost titular  ca fundaş stânga, într-o defensivă cu Martinovic, Gardoş şi Chiricheş. Reghecampf a avut încredre în el şi-a jucat titular în partida cu Astra, pe care echipa sa avea s-o câştige cu scorul de 4-3.

Frizura sa ”tomahawk” l-a deranjat însă profund pe Gigi Becali şi a stârnit reacţii spumoase din partea finanţatorului : “Ce, sîntem la circ? Poţi să te tunzi cum vrei, dar şi eu pot să te ţin rezervă. Am spus de la începutul meciului ce o să facă Lupu, cu tunsoarea aia satanică. Nu accept aşa ceva. Ce, eşti Scaraoţchi? Am zis că Satana ne va distruge din cauza lui Lupu, eu nu aştept aşa ceva la echipă”, declara Becali la finalul acelei partide.

"Nu a fost vina mea. Reghe mi-a sugerat un look care sa ma faca sa par mai dur. Aveam masina de tuns in camera si l-am rugat pe Nikolic sa ma tunda. Lucru care s-a desfasurat in baie. Zilele alea nici nu m-am uitat la tv, tocmai din cauza asta. Creasta mi-am tuns-o imediat dupa meci, a doua zi" a reacţionat Lupu.

A fost practic finalul aventurii sale la echipa roş-albastră. Valeriu Lupu a jucat ulterior pentru Săgeata Năvodari, U Cluj, ACS Berceni şi, cel mai recent, pentru Sportul Snagov.  Are 40 de meciuri în Liga 1 şi un gol marcat. 

Gigi Becali a anunţat pierderile în vreme de pandemie: "A mai dat cineva vreun ban? La revedere!"

Gigi Becali (61 de ani) a anunţat, în exclusivitate pentru Telekom Sport, ce pierderi a avut şi are în continure FCSB din cauza pandemiei de Coronavirus care a dat peste cap toată lumea. Omul de afaceri din Pipera a dezvăluit că a pierdut din banii pe care îi plăteau sponsorii şi acum nu mai poate vinde jucători pe preţul pe care dorea înainte să-i vândă.

"(n.r. - Cum a afectat pandemia clubul?) Sponsorii, bani, imagine, publicitate, a afectat că nu s-a mai colectat niciun ban şi s-au dat bani. Mai mult decât atât, Florinel (n.r. - Coman) de la 20 la 10 milioane, că au scăzut preţurile, nu s-a mai cumpărat. Puteam să vând, n-am mai vândut. Sponsorii, la revedere, a mai dat cineva vreun ban? Dacă se reia, nu mai e criză, nu?", a declarat Gigi Becali, pentru Telekom Sport.

Florinel Coman a ratat un transfer în SUA, la Orlando City, din cauza pandemiei de COVID-19 care a îngreunat negocierile. În ceea ce-l priveşte, Gigi Becali le-a redus salariile fotbaliştilor săi cu 50% până în septembrie, iar pe unii dintre ei i-a trimis în şomaj tehnic, precum Bălgrădean, Adi Popa sau Gnohere.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbvaleriu lupu 

viewscnt
Articole similare