You are here:

Soţia portarului lui Manchester United îi face praf pe şefii „diavolilor”. Conform femeii, soţul său e ţinut prizonier pe Old Trafford: „Respectaţi-l” | FOTO

Soţia portarului lui Manchester United îi face praf pe şefii „diavolilor”. Conform femeii, soţul său e ţinut prizonier pe Old Trafford: „Respectaţi-l” | FOTOgalerie foto
Comentarii

Din 2015 la Manchester United, Sergio Romero (33 de ani) n-a primit prea multe şanse pe Old Trafford. În ciuda gafelor repetate pe care le-a comis David De Gea, portarul argentinian a fost de cele mai multe ori rezerva spaniolului.

Sergio Romero a devenit a treia opţiune pentru postul de portar, după revenirea pe Old Trafford a lui Dean Henderson. Chiar şi aşa, conducerea „diavolilor” nu l-a lăsat pe Romero să plece, deşi acesta a fost dorit de Everton în perioada de mercato.

Ca urmare a acestei decizii, Eliana Guercio, soţia goalkeeperului sud-american, i-a criticat într-o postare pe Instagram pe şefii lui United. Femeia a cerut conducerii „diavolilor” să îi permită lui Romero să plece, dacă nu va primi şanse să joace.

„Sergio Romero a muncit din greu pentru clubul acesta. A ajutat echipa să ajungă în patru semifinale şi finale, iar apoi a fost trecut pe bancă şi echipa a pierdut. A venit timpul să i se dea şi lui ceva înapoi şi să i se permită să plece. Respectaţi”, a fost mesajul soţiei lui Sergio Romero.

Sergio Romero mai are contract până în vara lui 2021 cu Manchester United, angajament pe care îl va duce la bun sfârşit, perioada de transferuri terminându-se în cele mai multe dintre campionate pe 5 octombrie.

Venit de la Sampdoria în 2015 din postura de jucător liber de contract, goalkeeperul cu 96 de selecţii la naţionala  Argentinei a evoluat în 61 de meciuri oficiale pentru Manchester United în cei cinci ani de când este legitimat la club.

  • 2,8 milioane de euro este cota de transfer a lui Sergio Romero pe transfermarkt.com
  • la Man United, argentinianul are în palmares o Cupă a Angliei, o Cupă a Ligii Angliei, o Supercupă a Angliei şi un trofeu Europa League

Afla mai multe despre: romeromanchester united 

viewscnt
Articole similare