Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fabulos! Ion Ţiriac plăteşte 2.7 milioane de euro. Omul de afaceri are o nouă ambiţie şi a ajuns pe lista cumpărătorilor

Fabulos! Ion Ţiriac plăteşte 2.7 milioane de euro. Omul de afaceri are o nouă ambiţie şi a ajuns pe lista cumpărătorilorgalerie foto

Diverse

Comentarii

Omul de afaceri Ion Ţiriac e pregătit să plătească o nouă sumă uriaşă. El se află pe lista cumpărătorilor unei maşini evaluate la 2.7 milioane de euro, alături de foştii piloţi de Formula 1, David Coulthard sau Nico Rosberg.

Mercedes-AMG Project ONE intră în colecţia lui Ion Ţiriac

Fostul tenismen român, Ion Ţiriac, deţine o colecţie personală impresionantă, care include modele de vehicule şi motociclete. Omul de afaceri se pregăteşte să adauge încă un autovehicul în portofoliul său. 

Conform Abc.es, Mercedes-AMG Project ONE va fi produs în doar 275 de unităţi, are peste 1000 de cai putere, costă 2.7 milioane de euro, iar Ion Ţiriac vrea noul autovehicul. Românul se află pe lista cumpărătorilor, alături de alte nume celebre, precum David Coulthard, Nico Rosberg, Mark Whalberg sau Manny Khoshbin. 

"Autovehiculul-prototip super-sport cu două locuri aduce pentru prima dată cea mai modernă şi eficientă tehnologie hibrid din Formula 1, aproape unu la unu de pe circuitul de curse pe şosele şi reprezintă punctul culminant al aniversării de 50 de ani de AMG. Hibridul de înaltă performanţă va avea probabil peste 1.000 CP, viteza sa maximă va depăşi 350 km/h. Prototipul îmbină performanţa copleşitoare de pe circuit şi tehnologie hibrid din Formula 1 adaptată pentru viaţa de zi cu zi cu eficienţă fără precedent. Aşa ceva este unic în lume.

Motorul hibrid pe benzină de 1,6 litri V6 cu injecţie directă şi turbo-încărcare de gaze arse asistată electric provine direct din monopostul de curse Mercedes-AMG Petronas din Formula 1", se arată în prezentarea de pe Mercedes-benz.ro. 

Galerie foto cu Mercedes-AMG Project ONE

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ion tiriacţiriac collectionmasini ion tiriac 

viewscnt
Articole similare