Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde au fugit fetele sexy ale Rusiei după ce Putin a atacat Ucraina. GALERIE FOTO | Fosta iubita a lui Hamilton, viaţă de lux într-un paradis

Unde au fugit fetele sexy ale Rusiei după ce Putin a atacat Ucraina. GALERIE FOTO | Fosta iubita a lui Hamilton, viaţă de lux într-un paradisgalerie foto

Diverse

Comentarii

De teama sancţiunilor şi restricţiilor de călătorie, modelele din Rusia au plecat spre ţări care nu s-au aliniat deciziilor luate de ţările democratice după ce Ucraina a fost invadată.

Decizia lui Vladimir Putin de a declanşa războiul din Ucraina i-a afectat mai ales pe ruşii cu bani, în special pe cei care se află în graţiile preşedintelui Rusiei.

Ţările democratice au decis, printre altele, să le îngheţe averile pe care aceştia le au în Occident şi le-au impus restricţii de călătorie, ca sancţiuni pentru invadarea Rusiei.

Tot în contextul acestui războiu, Vladimir Putin a interzis pe teritoriul Rusiei reţelele de socializare dezvoltate în ţările considerate ”neprietenoase”. Decizia preşedintelui Rusiei este, de fapt, o tentativă de a limita accesul populaţiei la informaţiile reale despre situaţia din Ucraina.

Însă Vladimir Putin a lăsat astfel fără job o mulţime de influenceri, modele şi vedete care îşi câştigau banii din activitatea pe care o aveau pe cele mai populare reţele de socializare. Unii s-au repliat şi şi-au căutat linişte în alte ţări, unde aceste sancţiuni n-au fost impuse.

Viki Odintcova a plecat în Insulele Maldive, unde îşi continuă afacerile

Unul dintre cele mai populare fotomodele din Rusia este Viki Odintcova. Doar pe Instagram, tânăra în vârstă de 28 de ani a adunat până acum 5,1 milioane de fani.

După ce Rusia a atacat Ucraina, Viki Odintcova a plecat în Insulele Maldive, care, de altfel, reprezintă în această perioadă un refugiu pentru foarte mulţi ruşi cu bani.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU VIKI ODINTCOVA!

Viki Odintcova şi-a continuat aici şedinţele foto şi colaborările pe care le are cu câteva dintre brandurile importante şi care contribuie din plin la averea ei. De altfel, publicaţiile de specialitate susţin că ea a adunat până acum nu mai puţin de 23 de milioane de dolari.

Viki Odintcova a devenit şi mai celebră după ce a recunoscut că a avut o relaţie cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton:

”Am avut mai multe tipuri de relaţii de-a lungul timpului. La un moment dat, era o relaţie romantică. Apoi, s-a transformat într-o prietenie. Lewis a rămas persoana cea mai faimoasă din agenda mea telefonică”, a spus Odintcova, într-un interviu pentru Russia Today.

Ea mai susţine că are o relaţie de prietenie şi cu Neymar, în timp ce Cristiano Ronaldo ar fi abordat-o acum câţiva ani: ”Mi-a scris cu mult timp în urmă. ”Bună, ce faci?”, m-a întrebat. Am şters mesajul şi nu i-am răspuns”.

Nata Lee, o altă bombă sexy care a ales să-şi continue viaţa în Insulele Maldive

Pe numele ei adevărat Natasha Krasavina, Nata Lee este una dintre cele mai populare vedete din Rusia. Este actriţă, model şi influencer, are 6,9 milioane de fani pe Instagram şi până acum a strâns o avere de peste două milioane de dolari.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU NATA LEE!

Nata Lee are 23 de ani, s-a născut la Moscova, tatăl său este un cunoscut om de afaceri din Rusia, în vreme ce mama ei a avut o cariera de succes în lumea modellingului. De-a lungul timpului, frumoasa rusoaică a fost curtată de mai mulţi sportivi cunoscuţi, însă în prezent se află într-o relaţie fotograful Marvin Maalouf.

După ce a început războiul din Ucraina, Nata Lee a ales şi ea plece în Insulele Maldive, unde şi-a continua şedinţele foto provocatoare, în care a promovat branduri celebre în toată lumea.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: rusia 

viewscnt
Articole similare