Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arsenalul cu care a fost prins un suporter la Dinamo - Steaua! Ce a ascuns în tobă. O altă persoană, prinsă cu materiale pirotehnice ascunse în rucsac | FOTO

Arsenalul cu care a fost prins un suporter la Dinamo - Steaua! Ce a ascuns în tobă. O altă persoană, prinsă cu materiale pirotehnice ascunse în rucsac | FOTOgalerie foto

Steaua

Comentarii

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, vineri seară, că a depistat cu aproximativ o oră şi jumătate înainte de ora programată pentru startul meciului Dinamo – CSA Steaua, de pe Arena Naţională, doi bărbaţi care încercau să introducă în stadion maateriale pirotehnice.

“În zona Bulevardului Basarabia, la porţile de acces în complexul sportiv, în jurul orei 20:00, jandarmii au depistat doi bărbaţi, în timp ce încercau introducerea în arenă de materiale pirotehnice interzise de prevederile Legii nr. 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările şi completările ulterioare. Astfel, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, a încercat introducerea a 20 de materiale pirotehnice ascunse în rucsac, iar celălalt,  în vârstă de 43 de ani, a încercat introducerea a 60 de materiale pirotehnice în interiorul tobei, care constituie element de recuzită specifică galeriilor de fotbal. În acest context, au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor de către organele abilitate”, a precizat Jandarmeria Capitalei.

Cu aproape o oră înainte de startul partidei, în tribune au avut loc incidente, fanii celor două echipe aruncând cu diverse obiecte către suporterii adverşi. Câţiva suporteri au fost evacuaţi.

Partida a început cu o întârziere a aproximativ şapte minute, din cauza materialelor pirotehnice aruncate de suporteri.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dinamo steaua 

viewscnt
Articole similare