You are here:

FOTO | David Popovici a fost premiat cu medalia de aur, la Jocurile Olimpice de la Paris. Campionul, cu lacrimi în ochi pe podium

FOTO | David Popovici a fost premiat cu medalia de aur, la Jocurile Olimpice de la Paris. Campionul, cu lacrimi în ochi pe podiumgalerie foto

Jocurile olimpice

Comentarii

David Popovici a primit medalia de aur, la căpătul probei de 200 m liber, la Jocurile Olimpice de la Paris.

Sportivul a reuşit să umple golul din palmares lăsat în urma clasării pe locul patru la aceeaşi probă, la ediţia din 2021 a Jocurilor Olimpice. Popovici s-a clasat pe prima poziţie la Paris. Acesta a încheiat întrecerea cu timpul 1:44,72.

Câştigătorul medaliei de argint, Matt Richards, a obţinut un timp de 1:44,74, în timp ce Luke Hobson a încheiat pe locul trei, cu 1:44,79. Popovici s-a fotografiat alături de ceilalţi doi medaliaţi ai probei de 200 de metri liber, pe podium. Emoţiile l-au copleşit pe câştigătorul aurului olimpic, care nu şi-a mai putut ţine lacrimile în frâu. Pentru Popovici este prima medalie obţinută la Jocurile Olimpice, la a doua sa participare.

Pagina oficială a organizatorilor Jocurilor Olimpice i-au transmis un mesaj sportivului român după performanţa reuşită la Paris.

"De neoprit! David Popovici a dominat, câştigând o medalie de aur pentru România la proba de 200 de metri liber!", au scris organizatorii, pe X.

GALERIE FOTO | Imaginile de pe podiumul olimpic

 Galerie foto

Afla mai multe despre: jocurile olimpiceparis 2024david popovici 

viewscnt
Articole similare