You are here:

Ultraşii Farului şi-au pierdut răbdarea după ultima decizie luată de Gică Hagi! Fanii au afişat un mesaj ce îl vizează pe ”Rege”: ”În ciuda promisiunilor...”

Ultraşii Farului şi-au pierdut răbdarea după ultima decizie luată de Gică Hagi! Fanii au afişat un mesaj ce îl vizează pe ”Rege”: ”În ciuda promisiunilor...”galerie foto

Farul

Comentarii

Suporterii din Peluza Marină au afişat un mesaj în care fac în mod indirect referire la acţiunile lui Gică Popescu şi Gică Hagi din ultima vreme.

Ultraşii constănţeni au reacţionat după ce Farul a preferat să renunţe la mai mulţi jucători importanţi, preferând să îi vândă la contracandidatele din Superliga.

Recent, FCSB l-a achiziţionat pe Mihai Popescu, un jucător exponenţial al Farului în ultimii ani, în schimbul sumei de 250.000 de euro, iar Dina Grameni, o mare speranţă a fotbalului constănţean, a semnat cu Rapid, după ce giuleştenii au plătit 400.000 de euro.

Se pare că aceste decizii nu le-au picat bine suporterilor farişti, care au afişat un banner în Constanţa şi au emis un comunicat în care s-au plâns de politica adoptată de clubul lor favorit.

”Vindem tot, fără excepţie/ Semnat: o echipă fără nicio pretenţie!”, a fost mesajul pe care ”marinarii” l-au afişat.

”Suntem total împotriva politicii clubului de a vinde jucători importanţi la echipe rivale în ciuda promisiunilor făcute de conducere că nu vom mai fi pepinieră pentru echipele din campionatul intern! Farul suntem doar noi!”, a notat Peluza Marină.

Constantin Grameni, tânăr fotbalist fără grija zilei de mâine

Orange Sport a aflat că, în ciuda vârstei fragede, Constantin Grameni se numără printre cei mai bogaţi fotbalişti din Superliga. "Dina" provine dintr-o familie bună, bogată, nu are grija banului, joacă fotbal din plăcere.

Constantin Grameni este nepotul lui Gheorghe Grameni, fostul primar al comunei constănţene Mihai Viteazu, care a decedat în finalul lui 2022. Potrivit surselor Orange Sport, bunicul său i-a lăsat moştenire lui "Dina" aproape 800 de hectare de teren.

Promovat de Gică Hagi la începutul lui 2021 la echipa mare a Farului, Constantin Grameni a plecat de la echipă în urmă cu câteva zile după ce a bătut palma cu Rapid, în schimbul a 400.000 de euro pe care îi va încasa clubul de la malul Mării Negre.

 

 

Afla mai multe despre: farulgică hagisuperliga 

viewscnt
Articole similare