You are here:

Ca de la campion la campion! Ce mesaj i-a transmis Cristiano Ronaldo lui Rafael Nadal, după ce ”Regele zgurii” a anunţat că se retrage din tenis

Ca de la campion la campion! Ce mesaj i-a transmis Cristiano Ronaldo lui Rafael Nadal, după ce ”Regele zgurii” a anunţat că se retrage din tenisgalerie foto

Tenis

Comentarii

Cristiano Ronaldo l-a omagiat, joi, pe Instagram pe Rafael Nadal, după ce ibericul a anunţat că se retrage din tenis.

„Rafa, ce carieră incredibilă ai avut! Dedicarea, pasiunea şi talentul tău incredibil au inspirat milioane de oameni din întreaga lume”, a lăudat CR7 pe social media. „A fost o onoare să fiu martorul călătoriei tale şi să te pot numi prieten. Felicitări pentru o carieră incredibilă! Bucură-te de retragerea ta!”, a scris Ronaldo.

Şi Real Madrid a emis o declaraţie în care îl salută pe Rafael Nadal. Cu o fotografie a lui Florentino Perez cu jucătorul de tenis, clubul merengue a mulţumit unui suporter fervent şi unui socio de onoare pentru toată fericirea pe care a adus-o sportului esapgnol.

„În urma anunţului lui Rafa Nadal că se va retrage din tenisul profesionist după Cupa Davis, pe care o va juca pentru Spania în noiembrie 2024, Real Madrid, preşedintele şi conducerea sa doresc să îşi exprime admiraţia şi afecţiunea pentru una dintre cele mai mari legende ale sportului spaniol şi mondial din toate timpurile”, a notat cel mai de succes club din istoria Ligii Campionilor.

„Pentru noi şi pentru toţi madrilenii este şi va fi întotdeauna o sursă de mândrie faptul că o legendă precum Rafa Nadal reprezintă clubul nostru ca socio de onoare al Real Madrid”, a precizat clubul madrilen.

„Rafa Nadal este, de asemenea, o sursă de mândrie pentru ţara noastră şi un exemplu al valorilor esenţiale ale sportului cu care şi-a făurit cariera sa extraordinară. [...] În numele Real Madrid, dorim, de asemenea, să îi mulţumim pentru susţinerea sa şi pentru răspândirea valorilor clubului nostru în întreaga lume. Îi dorim lui Rafa Nadal şi familiei sale numai bine în această nouă etapă a vieţii lor”, a declarat preşedintele Florentino Perez.

Afla mai multe despre: tenisronaldorafael nadal 

viewscnt
Articole similare