You are here:

Mircea Lucescu îi e mentor şi cel mai bun prieten, iar fiul ei e poreclit "Muro Romeno" de italieni. Cristina Pîrv e sigură că fiul său va ajunge un mare fotbalist

Mircea Lucescu îi e mentor şi cel mai bun prieten, iar fiul ei e poreclit "Muro Romeno" de italieni. Cristina Pîrv e sigură că fiul său va ajunge un mare fotbalistgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Cristina Pîrv, cea mai valoroasă jucătoare de volei din istoria României, îl consideră pe Mircea Lucescu drept mentorul său.

"Eu aveam 14 ani când am ajuns la Dinamo. Făceam pregătirea fizică pe stadion. Acolo era şi echipa de fotbal. Aşa m-am cunoscut cu Mircea. Ne-am mai întâlnit în Italia, la Brescia. Am fost de câteva ori la meciurile echipei lui. Când îi spuneam că mi-e greu, că sunt printre străini, singură, tot timpul îmi ridica moralul.

Îmi spunea că trebuie să lupt, să demonstrez mereu că sunt cea mai bună. Este omul care mi-a dat sfaturi preţioase atât în activitatea profesională, cât şi în viaţă. Îmi spunea să am grijă să nu mă îndrăgostesc repede. Să pun pe primul loc cariera. E un om fantastic. Şi un antrenor de excepţie" , a spus Cristina Pîrv pentru Orange Sport.

Fosta mare sportivă a României are un băiat, Patrick. Tânărul de 16 ani joacă fotbal la Modena, în Italia pe postul de fundaş, iar în trecut a fost legitimat la juniorii clubului CFR Cluj.

Titular incontestabil în defensiva Modenei U17, Patrick Pîrv a fost poreclit de colegi şi antrenor "Muro Romeno" (n.r. Zidul Român). Cu o înălţime de 1,89 metri, fiul Cristinei Pîrv este văzut drept un fotbalist de mare perspectivă de oficialii clubului italian.

"Este foarte apreciat la echipă. Chiar zilele trecute antrenorul mi-a spus că este foarte mulţumit de el", a spus Cristina Pîrv.

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare