adplus-dvertising
You are here:

Reacţia categorică a lui Andy Murray în privinţa lui Djokovic: "N-o să-l lovesc când este la pământ"

Reacţia categorică a lui Andy Murray în privinţa lui Djokovic: "N-o să-l lovesc când este la pământ"

Tenis

Comentarii

Britanicul Andy Murray a declarat, vineri, că situaţia creată de problemele pe care le are Novak Djokovic cu viza de Australia nu este una bună şi că îşi doreşte să se rezolve totul.

“Nu este o situaţie bună. Nu o să-l lovesc pe Novak când este la pământ. Nu este pentru nimeni o situaţie bună. Nu ştiu care va fi procesul acum. Nu ştiu ce cale va alege, dacă poate face apel şi cât ar dura. Se poate antrena în continuare pe parcursul procesului? Poate participa la turneu? N-am nicio idee.

Evident, vreau ca situaţia să se rezolve. Cred că ar fi bine pentru toată lumea. S-a lungit totul prea mult şi nu este bine pentru tenis, nu este bine pentru Australian Open şi nici pentru Novak. Evident, mulţi oameni au criticat de asemenea guvernul aici. Nu a fost bine”, a spus Murray.

Andy Murray s-a calificat, vineri, în finala turneului de la Sydney, trecând în semifinale de Reilly Opelka, scor 6-7 (6), 6-4, 6-4. Aceasta este prima finală a sportivului britanic după mai bine de doi ani. Ultimul act jucat de Murray la un turneu a fost cel din octombrie 2019, când s-a impus la Antwerp.

viewscnt
Articole similare