Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia categorică a lui Răzvan Lucescu după întâlnirea cu Burleanu şi Stoichiţă: "Nu e treaba voastră. Pentru mine, echipa naţională nu e un obiectiv"

Reacţia categorică a lui Răzvan Lucescu după întâlnirea cu Burleanu şi Stoichiţă: "Nu e treaba voastră. Pentru mine, echipa naţională nu e un obiectiv"

Echipa națională

Comentarii

FRF încă se află în căutarea unui nou selecţioner, iar unul dintre antrenorii doriţi pe banca tehnică a primei reprezentative a fost chiar Răzvan Lucescu.

De altfel, luna trecută, Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au fost surprinşi într-o fotografie în timp ce luau masa, la Salonic, cu Răzvan Lucescu.

Acum, după o scurtă vacanţă de Crăciun de câteva zile, antrenorul de 52 de ani s-a întors în Grecia pentru a relua pregătirea alăturide PAOK şi a vorbit despre întâlnirea pe care a avut-o, în noiembrie, cu oficialii FRF.

"Nu este problema voastră. Este o treabă care îmi priveşte intimitatea, viaţa mea intimă şi ce fac eu în privat nu e problema voastră. Când te întâlneşti cu oameni pe care îi cunoşti, cu care te-ai mai întâlnit în anumite locuri, înseamnă că poate fi vorba şi de o pritenie. Iar când este vorba de o prietenie, nu e problema voastră.

Pentru mine, în general, o echipă naţională nu este un obiectiv. Eu sunt un antrenor care lucrează foarte bine la club, cel putin asta gândesc acum. Daca mâine îmi voi schimba părerea, vă voi anunţa. Sunt trei ani la PAOK, am un contract care are o clauză foarte mare de a mă elibera, nu vreau să mă eliberez.

Legat de noul selecţioner, există un preşedinte de federatie cu consilierii dansului. Ei trebuie sa ia o decizie, sa gaseasca în primul rand varianta de antrenor, să vadă ce se aşteaptă de la antrenor, aici discutam de un antrenor cu experienţă sau de unul tânăr cu foarte mult entuziasm.

Eu cred că în România, la nivel de organizare, se fac paşi importanţi în faţă, sunt paşi pe care nu-i vedem, dar care, în 5-6 ani, vor culege nişte roade. Avem jucători talentaţi, însă, din punct de vedere educaţional, suntem la nivelul zero, asta e cea mai mare problema, asta trebuie sa ne preocupe" , a declarat Răzvan Lucescu.

"Pe lista noastră s-a aflat şi Răzvan Lucescu, acesta fiind motivul pentru care m-am deplasat la Salonic. Aceeaşi deschidere pentru a sprijini echipa naţională am regăsit-o şi în ceea cel priveşte pe Răzvan Lucescu, care este legat de PAOK printr-un contract pe o perioadă mare de timp şi o clauză mare de reziliere" , a declarat Răzvan Burleanu, la jumătatea acestei luni.

Afla mai multe despre: razvan lucescu 

viewscnt
Articole similare