Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia categorică a lui Toni Petrea la adresa fanilor care i-au cerut demisia: "Mie? Nici nu mai contează". Ce jucător de la FCSB a lăudat antrenorul

Reacţia categorică a lui Toni Petrea la adresa fanilor care i-au cerut demisia: "Mie? Nici nu mai contează". Ce jucător de la FCSB a lăudat antrenorul

FCSB

Comentarii

FCSB a egalat-o pe CFR Cluj în minutul 90+4, datorită reuşitei lui Iulian Cristea. Înaintea golului egalizator marcat de fundaşul central al roş-albaştrilor, fanii vicecampioanei României i-au cerut demisia lui Toni Petrea.

"Ţinând cont că am egalat în prelungiri, pot spune că sunt mulţumit. Mă bucur că am reuşit să revenim şi că am pus presiune pe CFR Cluj, am reuşit să egalăm pe final şi suntem acolo unde eram şi înaintea partidei. Eram concentrat la ce s-a întâmplat, nu m-am bucurat, pentru că aşteptam să văd dacă e gol sau dacă nu e gol. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă.

Urmează meciul cu Dinamo, un meci cu o echipă de tradiţie, un meci important, chiar dacă Dinamo este într-o situaţie neplăcută. Rămâne un derby pe care-l vom disputa, dar să vedem în ce condiţii şi pe ce gazon. Şi în sezonul trecut am avut ceva probleme, iar ei erau în aceeaşi situaţie. Sunt convins că la acest meci nu mai contează poziţia din clasament, mai ales dacă ne gândim la orgoliile care sunt.

În acest meci cu CFR, Octavian Popescu a avut un joc consistent, chiar mă uitam că le era teamă celor de la CFR să-l mai atace. Controlează foarte bine mingea în regim de viteză şi chiar pot spune că a făcut un meci foarte bun.

(n.r. despre faptul că fanii i-au cerut demisia) Mie? Da? Bine, am auzit ceva, dar nu ştiam dacă e pentru mine. Eram concentrat la joc, iar cât sunt la marginea terenului, chiar mă concentrez mereu la meci, mă gândesc ce să le transmit jucătorilor, altceva nu mai contează" , a spus Toni Petrea.

FCSB - CFR Cluj 3-3

CFR Cluj, liderul Ligii 1, a remizat, duminică, în deplasare, scor 3-3, cu a doua clasată, FCSB, într-un meci din etapa a XXII-a campionatului, în care gazdele au înscris ultimul gol în minutul 90+4.

Au marcat: Octavian Popescu ’24, V. Gheorghe ’71, Cristea ‘90+4 / Debeljuh ’36, ’40, Chipciu ‘77

  • FCSB: A. Vlad – Ov. Popescu, A. Miron, I. Cristea, Haruţ (Vinicius ’46) – Olaru, Ad. Şut (Coman ’66), Fl. Tănase (Oaidă ’88) – Cordea, Keşeru (Dumiter ’46), Oc. Popescu (V. Gheorghe ’46). Antrenor: Anton Petrea
  • CFR Cluj: Hindrich – Camora, Burcă, Graovac, Cr. Manea – Păun (Neguţ ’69), Boateng, Bordeianu (Itu ’90) – C. Deac (Cestor ’90), Debeljuh (Dugandzic ’88), V. Costache (Chipciu ’70). Antrenor: Dan Petrescu

Afla mai multe despre: toni petreafcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare