Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia clară a FCSB-ului după ce Dică a dat de înţeles că ar putea pleca de la echipă: ”Să nu cumva să facem vreo nefăcută!” EXCLUSIV

Reacţia clară a FCSB-ului după ce Dică a dat de înţeles că ar putea pleca de la echipă: ”Să nu cumva să facem vreo nefăcută!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a reacţionat după declaraţiile pe care le-a făcut Dică, miercuri seara, după eşecul în faţa celor de la Farul.

Echipa Farul Constanţa a dispus miercuri seara de formaţia FCSB, scor 3-1, într-un meci contând pentru etapa a opta din Superligă. Cu acestă victorie, Farul revine pe primul loc în clasament.

Nicolae Dică, antrenorul echipei FCSB, este supărat pentru că jucătorii săi fac greşeli mari şi nu reuşesc să se concentreze si în campionat aşa cum o fac în Europa. De asemenea, fostul internaţional a spus că schimbă strategia la echipă, dacă va mai rămâne ca antrenor. 

MM Stoica a lămurit situaţia antrenorului în direct la OrangeSport. Managerul general de la FCSB spune că nu se pune problema ca fostul secund al lui Mirel Rădoi să părăsească clubul lui Gigi Becali. 

”După meci, îţi verşi amarul, ce să spui. Rămâne, nu pleacă. A spus o situaţie ipotetică, dacă voi rămâne. N-a spus că voi avea o discuţie să plec. Nu pleacă, rămâne. Acum o săptămână ne calificam după un rezultat excelent în deplasare. Nu se poate spune că Dică nu poate sau nu face.

Dică a calificat după o pauză de cinci ani echipa în grupele europene. Preluând o echipă care pierduse la Saburtalo. Sigur că a fost concentrare mare pe jocurile europene şi, nu neapărat relaxare, blocaj psihic îi spun eu în meciurile de campionat. N-am fost bine, dar cred că ne vom reveni. Pe noi ne interesează în campionat să nu cumva să facem vreo nefăcută”, a spus MM Stoica, la OrangeSport. 

Ce a spus Dică

”Am jucat foarte slab. Nu înţeleg de ce. Le tot spun de când am venit că avem obiectiv câştigarea campionatului, dar se pare că nu înţeleg. Am obţinut această calificarea, iar pentru ei s-a terminat anul.

Poate că unii dintre ei nu ştiu la ce echipă sunt. Această echipă nu a jucat Conference League, a jucat Champions League. Conference nu este ceva extraordinar. Obiectivul acestei echipe este să ajungă în Champions League. Asta e. 

Trebuie să ne concentrăm pe ambele competiţii. La meciuri din campionat, ce facem? Nu ne mai prezentăm. Nu reuşim să arătăm bine. Mă aştept mai mult de la jucătorii cu experienţă, să înveţe cei tineri de la ei. 

Mă îngrijorează că primim goluri. Probabil, dacă voi fi în continuare la echipă, voi schimba strategia. Ceea ce îmi doresc eu să jucăm, nu se poate. Cât voi rămâne eu la echipă, nu ştiu. Vom vedea ce strategie vom adopta. Ce vreau eu nu se poate aborda. 

M-am referit că dacă voi fi în continuare antrenorul echipei, voi aborda o altă strategie. Ce îmi doresc eu şi ce pot jucătorii mei, nu se poate. De când ne-am calificat le-am spus că vreau să văd plăcere, curaj. Mie jucătorii ăştia îmi plac, care au curaj, personalitate. 

Îmi reproşez şi mie. Eu sunt primul care plătesc. Nu am putut să îi motivez pe jucători să aibă un meci în plus. Îmi dă fiori meciul cu West Ham”, a spus Dică, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: fcsb-dică-mm stoica 

viewscnt
Articole similare