Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia clară a lui Burleanu după ce Becali a spus că nu îşi va obliga jucătorii să se vaccineze! ”Avem unul singur şi ne-am obişnuit cu el!”

Reacţia clară a lui Burleanu după ce Becali a spus că nu îşi va obliga jucătorii să se vaccineze! ”Avem unul singur şi ne-am obişnuit cu el!”

FCSB

Comentarii

Răzvan Burleanu a vorbit despre Gigi Becali, patronul FCSB, care a declarat că îşi va obliga jucătorii să se vaccineze.

FCSB a fost puternic lovită de COVID-19 şi chiar a pierdut cu 0-3, la ”masa verde” meciul din Cupa României cu FC Voluntari. Echipa lui Edi Iordănescu nu a putut alinia 13 jucători apţi de joc din cauza infectărilor şi a accidentărilor. Chiar dacă echipa lui Gigi Becali a fost afectată de COVID-19, latifundiarul din Pipera a spus că el nu îşi va vaccina jucătorii. Mai mult decât atât, el susţine că nu are de gând să se imunizeze cu vreunul dintre vaccinurile împotriva coronavirusului. 

Răzvan Burleanu a fost chestionat în legătură cu afirmaţiile lui Gigi Becali şi a spus că speră ca patronul FCSB să se convingă că vaccinarea reprezintă singura modalitate prin care putem duce o viaţă mai aproape de normalitate. 

 ”Avem unul singur şi am început să ne obişnuim cu el!”

”Avem unul singur şi am început să ne obişnuim cu el. Bun n-am spus eu, aţi spus dumneavoastră (n.r. - râde). Sperăm că şi el, la un moment dat, va fi convins că vaccinarea reprezintă singura cale care ne poate duce la o viaţă nu normală, mai aproape de normalitate. Când treci prin asemenea momente, nu cred că mai ai puterea de a pune la îndoială puterea vaccinului”, a spus Răzvan Burleanu.  

Afla mai multe despre: fcsb-becali-răzvan burleanu-covid-19 

viewscnt
Articole similare