Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia conducerii CFR-ului după emoţiile cu nocturna din Gruia. Balaj: "Sunt sigur de asta!"

Reacţia conducerii CFR-ului după emoţiile cu nocturna din Gruia. Balaj: "Sunt sigur de asta!"

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele CFR Cluj, Cristian Balaj, a declarat după meciul cu CS Mioveni, scor 4-2, că este convins că nu vor mai exista probleme cu nocturna, cum s-a întâmplat la confruntarea de sâmbătă.

“A fost un concurs de împrejurări. Au fost şi intemperiile de azi, furtună, ploaie... Vom face o anchetă internă. În momentul în care am pornit generatorul totul e mers perfect. Sunt convins că nu se va mai întâmpla”, a spus Balaj.

CFR Cluj a câştigat sâmbătă seara, scor 4-2, meciul disputat în compania formaţiei CS Mioveni, din etapa a treia a Superligii. Nocturna de pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu a căzut, iar meciul a fost întrerupt peste 30 de minute.

A căzut nocturna la CFR Cluj - CS Mioveni. Meciul a fost întrerupt

CFR Cluj a întâlnit-o pe CS Mioveni într-un meci din etapa a treia a Superligii. În minutul 60, scorul era 3-2 pentru CFR, iar trei minute mai târziu a picat nocturna în Gruia. Nocturna stadionului ”Dr. Constantin Rădulescu” a avut probleme tehnice.

Arbitrul Bogdan Dumitrache a fost nevoit să întrerupă meciul în minutul 63.

După cinci minute de aşteptare, arbitrul Bogdan Dumitrache a trimis echipele la vestiare în minutul 68, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” fiind întuneric beznă. Singurele lumini funcţionale au fost asigurate de panourile publicitare din jurul terenului de joc.

Afla mai multe despre: balajcfr clujnocturna 

viewscnt
Articole similare