Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia de milioane a lui Gică Craioveanu când a fost întrebat dacă U Craiova are nevoie de Ianis Hagi: "Are un tată cam complicat" :)

Reacţia de milioane a lui Gică Craioveanu când a fost întrebat dacă U Craiova are nevoie de Ianis Hagi: "Are un tată cam complicat" :)

Fotbal intern

Comentarii

U Craiova are nevoie de întăriri pentru care echipa să se lupte cu şanse reale la titlul Ligii 1, iar Victor Piţurcă va încerca, în perioada de transferuri din iarnă, să găsească ce mai potriviţi jucători pentru a-şi îndeplini obiectivele.

Gică Craioveanu, despre Ianis Hagi

Fiul lui Gică Hagi încă este în perioada de adaptare în Belgia, la Genk, unde nu s-a impus ca titular. Una dintre cauze a fost dezvăluită de fostul antrenor al campioanei Belgiei, Felice Mazzu, care nu s-a ferit de cuvinte. 

Şansele ca Ianis Hagi să se întoarcă în Liga 1 sunt mici, iar Gică Craioveanu i-a făcut o scurtă caracterizare internaţionalului român: "Mie copilul mi-a plăcut de foarte mult timp, e un jucător diferit, un jucător deosebit. Are un tată mai complicat (n.r. - râde). Glumesc. A fost cu mine foarte mulţi ani la naţională şi îl admir enorm. Dar asta depinde foarte, foarte mult de ce are Piţi de gând. Ce stil de joc, unde are nevoie de jucători...  

Asta o ştie Piţi. El ştie de ce are nevoie, unde are nevoie, locurile pe care trebuie să le astupe în echipă, în primii 11. După aia vedem. Numai el ştie, el e singurul care poate să decidă", a declarat Craioveanu pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: gica craioveanuianis hagigica hagiu craiovavictor piturca 

viewscnt
Articole similare