Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia dură a lui Erik ten Hag, după ce Ronaldo a părăsit stadionul la pauza meciului cu Rayo: "E inacceptabil"

Reacţia dură a lui Erik ten Hag, după ce Ronaldo a părăsit stadionul la pauza meciului cu Rayo: "E inacceptabil"
Comentarii

Erik ten Hag, managerul lui Manchester United, a recunoscut că a fost foarte dezamăgit de atitudinea lui Cristiano Ronaldo, care a părăsit stadionul Old Trafford înainte de fluierul de final al amicalului cu Rayo Vallecano.

Cristiano Ronaldo, absent de la turneul estival şi nereţinut pentru partida amicală cu Atletico Madrid, de sâmbăta trecută, a revenit în echipa de start a lui Manchester United la meciul amical cu Rayo Vallecano, terminat cu scorul de 1-1, însă el nu a reuşit să înscrie şi a fost înlocuit la pauză.

Pe reţelele de socializare au apărut imagini în care Ronaldo părăseşte stadionul înainte de finalul partidei, după ce alţi câţiva jucători făcuseră acest lucru înaintea sa.

"Suntem o echipă şi asta înseamnă că rămâi până la sfârşit, indiferent de situaţie. Este inacceptabil pentru toţi cei implicaţi", a spus managerul Erik ten Hag.

Starul lusitan, în vârstă de 37 de ani, nu a participat la turneele efectuate de United în această vară, în Thailanda şi în Australia, din motive personale, şi afirmase că doreşte să părăsească clubul englez, la care a revenit la începutul sezonului trecut.

Conform presei sportive, el ar fi dorit să ajungă la o echipă care va evoluează în Liga Campionilor în actuala stagiune, Manchester United urmând să joace în Europa League.

Manchester United va debuta în noul sezon din Premier League duminică, acasă, cu Brighton.

Afla mai multe despre: ronaldo 

viewscnt
Articole similare