Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia furtunoasă a lui Valeriu Iftime după ce Răzvan Burleanu a fost reales în fruntea FRF! ”Este o mare greşeală a celor care se ocupă de fotbal!”

Reacţia furtunoasă a lui Valeriu Iftime după ce Răzvan Burleanu a fost reales în fruntea FRF! ”Este o mare greşeală a celor care se ocupă de fotbal!”

FRF

Comentarii

Răzvan Burleanu, singurul candidat, a fost reales, marţi, în unanimitate de voturi, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal pentru un nou mandat de patru ani.

Pentru Răzvan Burleanu urmează ultimul mandat în fruntea FRF. În ultimul timp, şeful de la federaţie a fost contestat de oamenii din fruntea fotbalului românesc, iar printre ei s-aU aflat Gigi Becali şi Valeriu Iftime. 

Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a fost aspru în declaraţii cu Răzvan Burleanu, chiar dacă în trecut a fost un susţinător al acestuia. După ce Burleanu a obţinut un nou mandat, patronul modovenilor a avut o reacţie furtunoasă. 

”Este o mare greşeală a celor care se ocupă de fotbal şi a celor care au o anumită responsabilitate. Sunt mulţi oameni care ar fi trebuit să depună candidatura. Nu au depus, rămâne Burleanu, nu putem să facem nimic, doar să comentăm. Oricum, ce s-a întâmplat până acum, în 8 ani, nu a fost vreo schimbare care să fie vizibilă şi foarte, foarte puţini oameni care au pretenţii că fotbalul nostru poate face mai mult sunt nemulţumiţi.

Nu îmi este teamă de repercusiuni. Nici chiar aşa, nu am nicio teamă. Dacă ar fie să fie luate măsuri împotriva mea, atunci am fi cu 30 de ani în urmă, nu cu 20 sau cu 8. Eu mi-am spus punctul deschis, cred că trebuia să fie o schimbare clară de conducere la nivelul FRF. Asta pentru a avea o altă variantă, care putea să fie mai bună decât ce a fost până acum. Pe de altă parte, eu cred că mai mult de 8 ani, oricare ar fi tipul de federaţie, ligă sau ce vreţi, e mult”, a declarat Iftime, potrivit playsport.ro.

Ce a declarat Burleanu după ce a fost reales

”FRF are nevoie în continuare de fiecare dintre noi. Speranţa este că putem împreună să împingem România la cel mai bun nivel al său. Misiunea noastră este să facem fotbalul mai bun”, a declarat Burleanu, după ce a fost reales.

Afla mai multe despre: frf-burleanu-iftime 

viewscnt
Articole similare