You are here:

Reacţia incredibilă a lui Gigi Becali! Patronul FCSB a dezvăluit ce i-a transmis lui Olaru, după cartonaşul roşu din meciul cu PAOK: ”Asta i-am zis”

Reacţia incredibilă a lui Gigi Becali! Patronul FCSB a dezvăluit ce i-a transmis lui Olaru, după cartonaşul roşu din meciul cu PAOK: ”Asta i-am zis”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali l-a iertat pe Darius Olaru pentru cartonaşul roşu pe care căpitanul campioanei României l-a primit în meciul cu PAOK.

La revenirea în ţară, Gigi Becali a recunoscut că i-a transmis, în spirit de glumă, lui Darius Olaru că a ”ştiut” că trebuie să ia acel cartonaş roşu, deoarece campioana s-a apărat excelent în inferioritate numerică, deşi PAOK a avut câteva ocazii mari de a restabili egalitatea.

Dialog spumos între Gigi Becali şi Darius Olaru, după cartonaşul roşu primit de jucător

”I-am spus să nu mai facă, dar exact asta a făcut. Doar că acum a făcut-o şi după meci i-am zis 'Bravo, bă. Tu ştii şi când să iei roşu, şi când să iei galben. La tine e totul calculator. De unde ştiai, bă, că trebuie să iei roşu?'.

I-am zis că e bine că ai luat roşu din moment ce s-a terminat 1-0, mai ales că o să avem nevoie de el cu Dinamo şi Rapid”, a spus Gigi Becali.

Eliminarea lui Olaru, benefică pentru FCSB?

Marius Baciu, fostul apărător al Stelei, a dezvăluit că a avut un sentiment bun în momentul în care Darius Olaru a primit cartonaşul roşu, deoarece a anticipat că FCSB se va apăra pe toate liniile, tactică ce le-a dat bătăi de cap elenilor.

În plus, Baciu a criticat gestul făcut de Darius Olaru, mai exact henţul ce i-a adus al doilea cartonaş galben şi a susţinut că unii dintre fotbaliştii FCSB-ului există probleme de comportament ce ar trebui sancţionate de oficialii clubului.

”Cred că a fost bine că am luat roşu, pentru că simţeam că ne vom organiza mai bine. Am arătat un spirit fantastic. Dacă rămâneam în 10 oameni am fi încercat să jucăm şi s-ar fi creat multe spaţii.

Olaru nu are nicio scuză. Căpitanul de echipă, atâtea nemulţumiri şi dă din mâini... Meme, sau antrenorii ar trebui să ia măsuri.

Sunt foarte multe probleme de indisciplină, Bîrligea a luat galben (n.r. pentru proteste). A fost un arbitru excepţional”, a spus Marius Baciu, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligaeuropa league 

viewscnt
Articole similare