Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Adrian Porumboiu după ce Şumudică l-a ameninţat cu publicarea unor mesaje din perioada Vaslui: ”Astea sunt copilării”

Reacţia lui Adrian Porumboiu după ce Şumudică l-a ameninţat cu publicarea unor mesaje din perioada Vaslui: ”Astea sunt copilării”

Superliga

Comentarii

Războiul de la distanţă dintre Marius Şumudică şi Adrian Porumboiu continuă.

Totul a început de la Adrian Porumboiu, care a declarat că Edi Iordănescu este un antrenor mai bun decât Marius Şumudică şi că el se ocupa de pregătirea echipei când acesta era principal la Vaslui.

Şumudică când a auzit cele declarate a luat foc şi a ameninţat că va publica anumite mesaje din perioada FC Vaslui care nu îi fac cinste lui Porumboiu.

Reacţia fostului finanţator de la FC Vaslui nu s-a lăsat aşteptată.

,,N-a spus nimic la adresa mea. Ce spune, că are un mesaj de la mine? Poate, cine ştie ce amintiri o avea în legătură cu mine. Hai să fim serioşi. Ce să aibă? Astea sunt copilării. Nu stau acum să…Ce mesaje? Eu am mesaje cu ei? Mă faceţi să râd. Nu mă simt cu nimic implicat în problemele astea.

Eu nu stau acuma în disputele cu Şumudică şi cu Iordănescu. Mi-am spus un punct de vedere, civilizat şi cu asta basta. N-a spus nimic Şumudică de mine.

”Ei sunt la două echipe care nu-mi sunt simpatice”

Sunt antrenori, sunt profesionişti, să-şi vadă de carierele lor, atât. Le doresc succes amândurora. Şi, dacă s-ar putea, în meciul pe care-l joacă, să-l piardă amândoi (n.r. râde).

Ei sunt la două echipe care nu-mi sunt simpatice. Absolut niciuna nu mi-aş dori să câştige. Eu le doresc succes, că au fost la Vaslui, n-am nimic cu ei. Eu închei subiectul respectiv, n-are nicio logică să-l continui”, a declarat Adrian Porumbiu, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: adrian porumboiumarius sumudicafc vaslui 

viewscnt
Articole similare