Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Alexandru Albu după ce FCSB a dat de pământ cu Rapid: ”Ne-am bătut singuri!”

Reacţia lui Alexandru Albu după ce FCSB a dat de pământ cu Rapid: ”Ne-am bătut singuri!”

Rapid

Comentarii

FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia Rapid Bucureşti, scor 3-1, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

Meciul de pe Arena Naţională a început cu patru minute întârziere din cauza torţelor şi petardelor aruncate pe teren de ultraşii FCSB. Fotbalistul echipei Rapid, Alexandru Albu, a declarat duminică seară, după meciul cu FCSB, că el şi colegii săi s-au “bătut singuri”.

“Au fost nişte greşeli clare, trebuie să o luăm ca pe un duş rece. Trebuie să ridicăm capul din pământ. Am început bine meciul, practic ne-am bătut singuri, prin greşelile noastre.

De mâine capul sus şi să mergem la luptă pentru că ne aşteaptă două meciuri tari”, a spus Albu la posturile care traansmit Superliga.

FCSB a învins pe Rapid cu 3-1 în derbiul etapei a 17-a din Superligă

În minutul 10 Rapid a avut un gol anulat pentru ofsaid la Dragoş Grigore. În minutul 14, Cordea a deschis scorul pentru FCSB, după ce Olaru a interceptat mingea, a trimis la Octavian Popescu, iar acesta a pasat în faţa porţii pentrui Cordea.

În minutul 29, Compagno a înscris pentru 2-0. În minutul 39, arbitrul a întrerupt meciul pentru două minute, vorbind cu cei doi căpitani de echipă şi cerând crainicului stadionului să anunţe cele două galerii că rasismul nu are ce căuta pe terenul de fotbal.

În minutul 57 Cordea a pasat pentru Octavian Popescu şi acesta a marcat al treilea gol al meciului. Junior Morais a primit cartonaşul roşu în minutul 70 după ce l-a lovit pe Cordea.

În minutul 76, Dugandzic a transformat un penalty pentru 3-1. FCSB este pe locul  7 în clasament, cu 23 de puncte şi cu două meciuri mai puţin disputate.

Afla mai multe despre: rapid-fcsb-superligă 

viewscnt
Articole similare