Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Andrei Nicolescu după ce Rapid a încercat să-l "fure" pe fotbalistul lui Dinamo: "Suntem în negocieri"

Reacţia lui Andrei Nicolescu după ce Rapid a încercat să-l "fure" pe fotbalistul lui Dinamo: "Suntem în negocieri"
Comentarii

Dinamo a câştigat barajul cu Csikszereda şi a rămas în Superligă. Astfel, oficialii "câinilor" au început deja pregătirea noului sezon.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Dinamo a anunţat că s-a despărţit de şase jucători, urmând ca Velkovski să-şi încheie şi el contractul cu echipa pregătită de Kopic. Însă fundaşul central este dorit în continuare de conducerea clubului dinamovist, dar şi de o rivală din Superligă.

Rapid a început curăţenia de vară, odată cu venirea lui Neil Lennon, iar printre cei daţi afară s-au regăsit şi fundaşii centrali Iulian Cristea şi Dragoş Grigore. Astfel, Dan Şucu vrea să întărească defensiva giuleştenilor, iar pe lista sa se află şi Velkovski.

În urma interesului manifestat de Rapid, administratorul special al clubului Dinamo, Andrei Nicolescu, a vorbit despre viitorul fundaşului central.

"Contractul lui Velkovski expiră pe 30 iunie, suntem în negocieri, discuţiile sunt în funcţie de strategia noastră, discuţia noastră e şi cu Kopic.

El s-a simţit foarte bine aici, la fel ca Pavicic, dar la el decizia e la Aris, e sub contract cu ei. Vom lua cea mai bună decizie din punct de vedere tactic" , a declarat Andrei Nicolescu pentru pagina de Facebook "Totul pentru Dinamo".

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: andrei nicolescu 

viewscnt
Articole similare