Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Andrei Piţian, după ce a îngropat-o pe Chindia Târgovişte: ”Ne-am bătut singuri, n-am arătat ca o echipă de Liga 1!” VIDEO

Reacţia lui Andrei Piţian, după ce a îngropat-o pe Chindia Târgovişte: ”Ne-am bătut singuri, n-am arătat ca o echipă de Liga 1!” VIDEO

Chindia Targoviste

Comentarii

Concordia Chiajna a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Chindia Târgovişte, în prima manşă a barajului de menţinere/promovare în Liga 1 .

Echipa lui Emil Săndoi a deschis scorul în minutul 50. Centrarea lui Şerban a lovit bara, mingea a ajuns la Florescu, care l-a învins pe Aldescu. În minutul 58, Concordia a beneficiat de o lovitură de la 11 metri, iar Voicu l-a învins pe Căbuz şi a restabilit egalitatea. 

În minutul 68, Piţian şi-a introdus mingea în propia poartă într-un mod incredibil. Borţa a centrat în careul echipei lui Emil Săndoi, Piţian a încercat să respingă, dar totul s-a tranformat într-o ”reluare bună” în propria poartă, iar echipa din Liga 2 a preluat avantajul pe tabelă. 

După meci, Andrei Piţian a avut o reacţie dură şi şi-a găsit cuvintele cu greu. Fotbalistul de la Târgovişte a precizat că echipa lui nu a arătat ca un club care evoluează pe prima scenă a fotbalului românesc. 

”Ne-am bătut singuri, n-am arătat ca o echipă de Liga 1!”

”E greu, mi-e greu să-mi găsesc cuvintele. Ne-am bătut singuri, n-am arătat ca o echipă de Liga 1, iar la 1-0, în loc să gestionăm rezultatul, am fost naivi şi ne-au întors din două cadouri pe care le-am făcut. 

Nici dacă ies cu prietenii la fotbal pe sintetic, nu e atât de jalnică suprafaţa. În mod normal, nu ar trebui să jucăm pe astfel de terenuri. Va fi foarte greu, pentru că nici noi nu suntem o echipă căreia să ne fie confortabil cu echipele care se închid. Cu siguranţă vom da totul pentru a întoarce rezultul si a ne îndeplini obiectivul”, a spus Andrei Piţian, la finalul meciului.  

Afla mai multe despre: chindia-piţian-concordia 

viewscnt
Articole similare