You are here:

Reacţia lui Becali după dezvăluirea lui Cornel Dinu despre înţelegerea CFR Cluj - Dinamo: ”Becali trebuia să fie la puşcărie. E strigător la cer”

Reacţia lui Becali după dezvăluirea lui Cornel Dinu despre înţelegerea CFR Cluj - Dinamo: ”Becali trebuia să fie la puşcărie. E strigător la cer”

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali a reacţionat după ce Cornel Dinu a dezvăluit că Dinamo ar fi primit suma de 400.000 de euro în sezonul 2007-2008 pentru a o învinge pe Steaua.

”Păi Becali trebuia să fie la puşcărie. Nu mai zic nimic. Te uiţi la Cer şi asta e. Eu sunt obişnuit să fie toate săgeţile împotriva mea. Sunt lucruri strigătoare la cer. Nu se mai dau bani de frică acum. Dar ca să dai bani să se joace corect nu e nimic rău. Nu a fost corupţie nici ce a făcut CFR cu Dinamo.

Asta e ţara mea. O iubesc cum e. Slavă Domnului că toate mizeriile lor imi fac mie cunună. S-a întărit inima mea încât am ajuns să-i dispreţuiesc pe vrăjmaşii mei. Nu cer nicio investigaţie legat de acest caz. Oamenii au făcut bine ce au făcut. Eu am plătit pe nedrept cu puşcăria. Dacă ei n-au încălcat legea şi au făcut lucruri normale, de ce să fie băgaţi la puşcărie? Dacă eu am făcut puşcărie degeaba, nu trebuie să facă şi ei puşcărie degeaba”, a declarat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Gigi Becali a primit o condamnare de 3 ani cu executare, după ce a mers cu o valiză de bani pentru a-i premia pe cei de la U Cluj, în ultima etapă, sperând ca ”U” să o împiedice pe marea sa rivală CFR Cluj să ia titlul.

Conform spuselor lui Cornel Dinu, în sezonul 2007-2008 a mai avut loc un eveniment asemănător. CFR Cluj i-a premiat pe cei de la Dinamo pentru a câştiga partida cu Steaua. ”Procurorul” spune că a fost sunat de George Maior, pe atunci director al SRI, care i-a cerut ca Dinamo să îşi apere corect şansele contra Stelei.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare