Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Budescu după plângerea depusă de Gabi Tamaş: ”Vrei să fac şi eu aşa ceva!”

Reacţia lui Budescu după plângerea depusă de Gabi Tamaş: ”Vrei să fac şi eu aşa ceva!”

Petrolul

Comentarii

Unirea Slobozia a remizat, marţi, scor 0-0, cu formaţia Petrolul, într-un meci din etapa a doua a grupei A a Cupei României.

La finalul meciului, Budescu a oferit mai multe declaraţii. El a fost întrebat despre Gabi Tamaş, fotbalist care a depus plângere împotriva lui Nae Constantin. 

”Am ratat câteva ocazii şi cam asta a fost soarta meciului. Din păcate, nu am reuşit să băgăm mingea în poartă. Era un obiectiv, dar nu am reuşit să obţinem puncte, suntem pe ultima poziţie, nu ştiu dacă mai sunt şanse. Mă concentrez pe următorul meci. Nu ne-au transmis nimic, ne-au aplaudat, unii ne-au apostrofat, aşa e la fotbal.

N-am vorbit (n.r.- cu Tamaş), dar nici nu mă uit prin ziare. Acum aud, dar nu vreau să comentez. Vrei să fac şi eu vreo plângere penală? Să vorbim de fotbal!

Important e ce facem noi la echipă, am obţinut trei victorii în campionat. S-a jucat bine şi în seara asta, dar ne-a lipsit golul. Am trecut de perioada delicată, nu e un obiectiv play-off-ul, dar ne gândim şi la asta, din moment ce suntem acolo sus”, a transmis Budescu.

Reacţia lui Gabi Tamaş după ce a făcut plângere penală împotriva lui Nae Constantin: ”Cine greşeşte trebuie să plătească!”

Gabi Tamaş a reacţionat după ce a depus plângere împotriva fostului său antrenor, Nae Constantin.

Gabi Tamaş îşi caută dreptatea în instanţă, după ce fostul său antrenor de la Petrolul Ploieşti, Nae Constantin, l-a înregistrat fără să ştie. Din cauza scandalului, fundaşul central a reziliat contractul cu prahovenii.

Au fost zile de foc la Petrolul Ploieşti, între Gabi Tamaş şi Nae Constantin. Antrenorul l-a înregistrat pe fotbalist în timp îi înjură pe fani şi pe conducătorii clubului, iar înregistrarea a fost făcută public în presă, după ce a ajuns pe mâna suporterilor din peluză. 

La câteva săptămâni distanţă, Gabi Tamaş i-a făcut plângere penală lui Nae Constantin. Veteranul din teren acuză că a fost înregistrat fără acordul său, iar prin avocatul său a întocmit plângerea penală, unde Nae Constantin are statutul de pârât. 

Fundaşul a recunoscut că a depus plângere penală împotriva lui Nae Constatin. Tamaş a oferit o primă reacţie şi spune că are mare încredere în autorităţi. 

”Confirm că am făcut plângere penală, am mare încredere în autorităţi. Cine greşeşte trebuie să plătească”, a fost prima reacţie a lui Gabi Tamaş, potrivit sport.ro.

Afla mai multe despre: petrolul-budescu-tamaş 

viewscnt
Articole similare