Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Carlos Strandberg, omul care a decis meciul CFR - Malmo. Cum a comentat intervenţia lui Arlauskis

Reacţia lui Carlos Strandberg, omul care a decis meciul CFR - Malmo. Cum a comentat intervenţia lui Arlauskis
Comentarii

Atacantul echipei Malmo FF, Carlos Strandberg, a recunoscut că a avut şansă la golul care a decis soarta partidei cu CFR Cluj, scor 1-0, din prima manşă a turului al doilea din Liga Campionilor.

Atacantul suedez de origine mozambicană a punctat că, deşi echipa lui s-a impus în deplasare, calificarea se joacă, şansele fiind în continuare egale.

"E important pentru noi să ne calificăm, e important că am păstrat poarta intactă. Am avut multă şansă (n.r. - la gol)! CFR e o echipă bună, au jucători de calitate. Şansele sunt în continuare 50/50. Mai e un meci până la calificare. Trebuie să ne concentrăm pe meciul care urmează", a declarat Carlos Strandberg, la Telekom Sport.

Golul care a decis câştigătoarea primei manşe a fost înscris în urma unei gafe a portarului lituanian Giedrius Arlauskis. În ultimul minut al primei părţi, vârful Carlos Strandberg s-a desprins lejer din marcajul lui Vinicius şi a scăpat singur cu goalkeeper-ul CFR-ului, pe care l-a învins cu un şut simplu. Arlauskis a fost pe minge, dar a scăpat balonul în poartă. 

Manşa a doua va avea loc la 1 august, de la ora 20.00, la Malmo.

 

Afla mai multe despre: uclcfrstrandberg 

viewscnt
Articole similare