Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Claudiu Bălan după ce Daniel Opriţa a spus că îl doreşte la Steaua: ”Am mai lucrat cu el!”

Reacţia lui Claudiu Bălan după ce Daniel Opriţa a spus că îl doreşte la Steaua: ”Am mai lucrat cu el!”

Steaua

Comentarii

Claudiu Bălan declară că este dispus să poarte negocieri cu CSA Steaua, dar aşteaptă să fie mai întâi contactat de către oficialii echipei.

Daniel Opriţa, antrenorul grupării CSA Steaua a declarat că îl doreşte la echipă pe Claudiu Bălan, atacantul care a părăsit de curând FC U Craiova.

Fotbalistul a plecat de la echipa lui Adrian Mitelu după cinci ani şi ar putea fi contractat de CSA Steaua în viitorul apropiat.

Daniel Opriţa a dezvăluit recent că şi-ar dori ca Bălan să ajungă la CSA Steaua. Astfel, Claudiu Bălan a afirmat că este dispus să poarte negocieri şi că ar fi încântat să aibă o nouă colaborare cu antrenorul echipei CSA Steaua.

Cu toate acestea, jucătorul consideră că mai întâi trebuie să fie contactat de către oficialii echipei patronate de Adrian Mititelu înainte de a lua o decizie finală.  

”Am mai lucrat cu el!”

”Acolo joacă Gugu, cel care a fost căpitan la noi la Craiova şi am jucat amândoi împreună la FC Universitatea Craiova (FC U Craiova 1948 – n.r.).

După ce am reziliat cu Ştiinţa, am mai fost căutat de câteva echipe din Liga 2. Cu domnul Opriţa am mai lucrat pe la Reşita şi mă bucur că mă apreciază.

Însă, nu am fost căutat de nimeni de la Steaua, dar telefonul meu este în continuare deschis. Orice ofertă este bine-venită pentru mine, iar eu le voi analiza pe toate şi voi lua cea mai bună decizie”, a spus Claudiu Bălan, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: steaua-opriţa-bălan 

viewscnt
Articole similare