You are here:

Reacţia lui Cornel Dinu după revenirea incredibilă a Turciei lui Lucescu. Mesaj superb al "Procurorului" pentru cel care i-a fost considerat rival ani la rând

Reacţia lui Cornel Dinu după revenirea incredibilă a Turciei lui Lucescu. Mesaj superb al "Procurorului" pentru cel care i-a fost considerat rival ani la rând

Stranieri

Comentarii

Mircea Lucescu a obţinut o victorie superbă cu naţionala Turciei, pe terenul Suediei, scor 3-2, după ce gazdele au condus cu 2-0. Turcii au reuşit golul victoriei în prelungiri (90+2), prin Akbaba, iar rezultatul reprezintă o gură importantă de oxigen pentru Il Luce, care era puternic contestat după înfrângerea din prima etapă, cu Rusia.

Victoria obţinută de Mircea Lucescu l-a încântat şi pe Cornel Dinu, care în direct la Telekom Sport a vorbit la superlativ despre fostul său coleg de la Dinamo şi din echipa naţională. Asta deşi de-a lungul timpului opinia publică a vorbit despre o rivalitate puternică între cei doi, pornită încă din vremea în care erau jucători şi reprezentau interesele aceleiaşi echipe.

"M-am bucurat foarte mult pentru acest succes al lui Mircea (n.r. Lucescu). Turcii sunt ne un naţionalism puternic şi când nu le convine ceva nu recunosc că greşesc. Mircea e într-o situaţie mai mult decât delicată şi dificilă acolo şi încă o dată mă bucur în plus că s-a descurcat învingând suedia. Că s-ar fi putut să i se fi tăiat capul ca lui Brâncoveanu, fotbalistic vorbind.

Mircea nu are jucători de naţionalitate turcă pe care să conteze. Se descurcă într-o situaţie foarte grea acolo pentru că acolo interesele cluburilor sunt prea mari. A reuşit un rezultat deosebit care dovedeşte, vreau să cred, că a găsit după ceva timp o formulă de echipă câştigătoare. Mircea e un profesionist incontestabil şi cu mare experienţă"
, a declarat Dinu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinu lucescucornel dinumircea lucescurivalitate 

viewscnt
Articole similare